Ercoşkun Tüm enerjimiz halkımızın huzuru için

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Bekir Koçyiğit’e müdürlük hizmet binasında  ziyarette bulundu.

Ercoşkun Tüm enerjimiz halkımızın huzuru için
29.09.2017 - 11:26
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Bekir Koçyiğit’e müdürlük hizmet binasında yaptığı ziyarette, “Hükümetimizin dezavantajlı kesimlere yönelik çalışma performansını Bolu’da da el birliğiyle başarıyla harekete geçireceğiz, bu noktada üzerimize düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getireceğiz” dedi.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Bekir Koçyiğit’i müdürlük hizmet binasında ziyaret etti.
 
“HÜKÜMETİMİZİN DEZAVANTAJLI KESİMLERE YÖNELİK ÇALIŞMA PERFORMANSINI BOLU’DA DA BAŞARIYLA HAREKETE GEÇİRECEĞİZ”
Milletvekili Ercoşkun, ziyaret açıklamalarında şöyle konuştu: 
“Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanmanızdan dolayı hayırlı ve bereketli görevler diliyorum. Allah utandırmasın. Cenab-ı Hakk, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. 
Devletimizin, milletimizin imkanları arttıkça, bu imkanları yine milletimize hizmet olarak yansıtan bir anlayışımız var. Özellikle bu noktada dezavantajlı kesimlere, yani bakıma ve yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara, aynı şekilde bakıma muhtaç çocuklara ve bunun yanında engellilere baktığınız zaman, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın hitap ettiği kesimlere yönelik ciddi bir çalışmayı hükümetimiz ortaya koyuyor. Tabi Bolu’da da bu çalışmaya ayak uyduracak, hükümetimizin performansının da Bolu’ya yansımasını sağlayacak bir harekete ihtiyacımız var. Bu manada yeni atanan il müdürümüz Bekir Koçyiğit’in önderliğinde, bizlerinde desteğiyle başarılı çalışmalar yapılacağına inanıyorum. Bu çalışmalar için şimdiden başarılar temenni ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, hangi noktada bizlerin destek vermesi söz konusuysa, yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” 
Milletvekili Ercoşkun, hayırlı olsun dileğini yineleyerek açıklamalarını tamamladı.
 
KOÇYİĞİT, DESTEK VE KATKILARINDAN DOLAYI MİLLETVEKİLİ ERCOŞKUN’A TEŞEKKÜR ETTİ VE EKLEDİ:

“SORUMLULUKLARIMIZI EKSİKSİZ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
 
Milletvekili Ercoşkun’dan ardından konuşan Koçyiğit ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Ercoşkun’dan teşekkür etti. Koçyiğit, şunları söyledi:
“Sizlerin desteği ve katkıları ile yetim ve öksüzlerimiz yanı sıra dezavantajlı gruplara en iyi hizmeti yapmak için buradayız. Sizlerle beraber Bolu’da güzel işler olacağına inanıyorum. Bolu’da yaşam standartları diğer illerden yüksek olsa da, çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize yönelik birtakım iş ve sorumluluklar var. Bunları elbirliği ile yerine getireceğiz. Bizden önce hizmet eden arkadaşların taşıdığı bayrağı sizlerle birlikte bir adım öne taşıyabilirsek, ne mutlu bizlere. Devletimizin, hükümetimizin bizlere vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız. Onların dertleriyle dertlenecek ve gerekli hizmetleri eksiksiz götüreceğiz.”
Açıklamalar sonrası, Milletvekili Ercoşkun ile İl Müdürü Koçyiğit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün önümüzdeki dönem çalışma ve faaliyetleri üzerine istişarelerde bulundu. 
 

Editör: E. Candan