Milletvekili Ercoşkun, D-100 Karayolu tartışmalarına son noktayı koydu!

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Karayolları 4’üncü Bölge Müdürü Öner Özgür ile birlikte kısmi olarak trafiğe kapatılan D-100 Karayolu’nda incelemelerde bulundu ve yol çalışmaları hakkında kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini gideren nokta açıklamalara imza attı.

Milletvekili Ercoşkun, D-100 Karayolu tartışmalarına son noktayı koydu!
28.09.2017 - 11:05
 
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Karayolları 4’üncü Bölge Müdürü Öner Özgür ile birlikte kısmi olarak trafiğe kapatılan D-100 Karayolu’nda incelemelerde bulundu ve yol çalışmaları hakkında kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini gideren nokta açıklamalara imza attı. Milletvekili Ercoşkun, “Hedefimiz; Çalışmaları eksiksiz tamamlayarak, Bolu’ya daha güvenli ve modern bir ulaşım imkanı sağlamak. Allah’ın izniyle bunu gerçekleştirmek için de sadece sayılı günler kaldı. Anlayışından dolayı değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. 

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki tezkere mesaisinin ardından geldiği Bolu’da, D-100 Karayolu’nun kısmi trafiğe kapatılması konusunda kamuoyunda bilgi kirliliğine yol açan spekülatif iddialara açıklık getirdi ve tartışmalara son noktayı koydu. 
D-100 Karayolu’nun kısmi olarak trafiğe kapatılan bölümünde, Karayolları 4’üncü Bölge Müdürü Öner Özgür ile birlikte incelemelerde bulunan Milletvekili Ercoşkun, çalışmalar hakkında karayolları ekiplerinden aldığı brifing sonrası yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

ERCOŞKUN’DAN TARTIŞMALARA NOKTA KOYAN AÇIKLAMA
“Bolu’da D-100 Karayolu’nun kısmi olarak trafiğe kapatılışı, geçtiğimiz hafta Bolu kamuoyunda konuşulan ve üzerinde tartışmalar yapılan bir konu oldu. Filiz Makarna Fabrikası önünden Kalıcı Konutlar mevkiine kadar yapılan çalışmalar, özellikle Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi Sitesi, Karacaağaç, Komando Tugayı, Jandarma, Kuruçay ve Oto Sanayi Sitesi’ni ciddi manada etkiliyor. Bu çalışmaların ne kadar süreceği hatta aylarca süreceği noktasında çeşitli dedikodular da söz konusu oldu. Basında çıkan haberler, konuya dair dile getirilen talepler oldu.

“HEDEFİMİZ; ÇALIŞMALARI EKSİKSİZ TAMAMLAYARAK, YOLUN TAMAMEN ULAŞIMA AÇILMASI”
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki tezkere mesaimizin ardından geldiğim Bolu’da, Karayolları 4’üncü Bölge Müdürü Öner Özgür Bey ile D-100 Karayolu’ndaki bu çalışmaları yerinde tetkik ettik. İncelemelerimizde, tüm ekipleri bu bölgede yoğunlaştırmak noktasında Karayolları Bölge Müdürümüzün talimatları söz konusu oldu. Ve ‘Ne kadar kısa sürede bu çalışmaları bitirebiliriz?’ sorusunun yanıtını arayan değerlendirmeler yaptık. Mevsim koşulları müsait olması halinde, yani yağmur yağmazsa asfalt çalışmaları gece gündüz ve hafta sonu da sürecek şekilde yapılacak. İnşallah Pazartesi gününe kadar çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Çizgi çalışmaları nedeniyle çalışmalarda belki 1-2 gün sarkma olabilir; ancak çalışma planlaması bu şekilde. Hedefimiz, tüm bu çalışmaları tamamlanarak yolların açılması ve bir an önce sürecin başarıyla tamamlanması.” 

“DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarının son bölümünde ise, “Desteklerinden dolayı Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a, Bakan Yardımcımız Yüksel Coşkunyürek’e, Karayolları 4’ncü Bölge Müdürlüğü’ne ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz aracılığıyla gerçekleştirilen, Bolu’ya daha güvenli ve modern ulaşım imkanı sağlamak üzere gerçekleştirilen çalışmalara gösterdiği sabır ve anlayıştan dolayı bir diğer teşekkürümü de değerli hemşerilerimize bildirmek istiyorum” diye konuştu.

Editör: E. Candan