Doğanay Mudurnudaki hastane sorunu çözüldü

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; " Mudurnu Özel İdare Şantiyesi'nin bulunduğu 7 bin 285 metre kare arsayı Hastane yapılması için tahsis ettik. Şuan itibariyle Mudurnu Devlet Hastanesi'nin projesi bitme aşamasına geldi." dedi.

Doğanay Mudurnudaki hastane sorunu çözüldü
14.08.2017 - 11:43

Yıllardır yer bulunamadığı için Hastane sorunu yaşanan Mudurnu'daki bu sorunun çözüldüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; " Mudurnu Özel İdare Şantiyesi'nin bulunduğu 7 bin 285 metre kare arsayı Hastane yapılması için tahsis ettik. Şuan itibariyle Mudurnu Devlet Hastanesi'nin projesi bitme aşamasına geldi. Allah nasip ederse çok kısa bir süre içerisinde ihalesine de çıkılarak inşaatına başlamak için ilk kazma vurulacaktır" dedi.

Mudurnu'da yer bulunamadığı için yıllardır yapılamayan Mudurnu Devlet Hastanesi için gerekli yerin İl Özel İdaresi tarafından Sağlık Bakanlığına tahsisinin yapıldığı müjdesini veren AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Mudurnu'da Özel İdare Şantiyesi'nin bulunduğu 7 bin 285 metre kare araziye 20 Yataklı Mudurnu İlçe Devlet hastanesi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun yapılacağını söyledi.

Doğanay, hastanenin yapılacağı alanda beraberinde; İl Başkan Yardımcısı Cemil Akay, AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Arıkan, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Mudurnu İl Genel Meclisi Üyeleri Vedat Özkan ve Ahmet Uzun, Kıbrıscık İl Genel Meclisi Üyesi Osman Cabgu ve Teşkilat mensuplarıyla giderek incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Yıllardır çözülemeyen ve Mudurnuluların özlemle beklediği hastane sorunu vardı. Bir yer bulunamadığı için Mudurnu'da bugüne kadar bir hastane yapılamadı. Mengen'de, Göynük'te, Gerede'de hastane yapıldı ama yer olmadığı için Mudurnu'da hastane yapılamadı. Mudurnu'yu yöneten yerel yöneticiler bu konuda da sorumluluk almayınca bizler de İl Özel İdaresi aracılığıyla yer arayışına girdik. Ve sonunda Mudurnu Özel İdare Şantiyesi'nin bulunduğu 7 bin 285 metre kare arsayı Hastane yapılması için tahsis ettik. Şuan itibariyle Mudurnu Devlet Hastanesi'nin projesi bitme aşamasına geldi. Allah nasip ederse çok kısa bir süre içerisinde ihalesine de çıkılarak inşaatına başlamak için ilk kazma vurulacaktır. Tüm Mudurnulu hemşerilerimize hayırlı olsun diyorum. Hastane sorunu çözüldü, gözünüz aydın Mudurnu diyorum. Bu sorunun çözülmesinde İl Genel Meclisi Başkanımıza ve Üyelerine, İlçe Başkanımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Editör: E. Candan