Otoyol yine kapandı

Geçtiğimiz günlerde üst yapı çalışması nedeniyle kapalı olan otoyolun, bu kez de Ankara – İstanbul istikameti kapanıyor.

Otoyol yine kapandı
19.07.2017 - 13:07

Geçtiğimiz günlerde üst yapı çalışması nedeniyle kapalı olan otoyolun, bu kez de Ankara – İstanbul istikameti kapanıyor.

Abant Kavşağı- Kaynaşlı Kavşağı arasında yapılacak üst yapı çalışmaları nedeniyle trafik D-100’e yönlendirilecek.

Geçtiğimiz günlerde otoyolun İstanbul-Ankara istikametinde yapılan üst yapı çalışmalarından dolayı kapalı olan ve Bolu Dağı’nda araç trafiğine neden olan yol çalışmaları bu kez de Ankara – İstanbul istikametinde yapılacak. Abant Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasında yapılacak yol çalışmaları nedeniyle trafik D-100’den sağlanacak. 24 Temmuz’da başlayacak olan yol çalışmaları yaklaşık bir ay sürmesi bekleniyor.

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Anadolu Otoyolu Gerede Kavşağı – Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Hududu arasında muhtelif kesimler ile kavşak kolları ve bağlantı yollarında üstyapı iyileştirmesi, büyük onarım yapılması işi kapsamında Abant Kavşağı- Kaynaşlı Kavşağı arası Ankara-İstanbul istikametinde üstyapı onarımı yapılması amacıyla, 24/07/2017 tarihinde çalışmaya başlanacak olup. 24/08/2017 tarihinde bitirilmesi planlanmaktadır Bu tarihler arasında Ankara- İstanbul istikametindeki trafik akışı Abant Kavşağından D- 100 Devlet yoluna yönlendirilecek, Kaynaşlı Kavşağından Tem Otoyoluna tekrar katılım sağlanacaktır.


Editör: E. Candan