YENİ KARATE KURSLARI BAŞLIYOR

İlimizin uzakdoğu sporları antrenörlerinden Emrah SARICAER tarafından yeni Ücretsiz Karate Kursları Bolu'da hizmete başlıyor.

YENİ KARATE KURSLARI BAŞLIYOR
17.07.2017 - 09:46

İlimizin  uzakdoğu sporları antrenörlerinden Emrah SARICAER tarafından yeni Ücretsiz Karate Kursları Bolu'da hizmete başlıyor.
       2016'yı 800'e yakın aktif lisanslı sporcu ile tamamlayan Karate branşı kurslarına bir yenisi daha eklendi. Karate Milli hakem ve Antrenör Emrah SARICAER liderliğinde Bolu lisanslı sporcu sayısını büyük katkı sağlamak, ulusal ve uluslararası derecelere yenilerini eklemek amacıyla başlatılan kurslar 17 Temmuz Spor Salonunda perşembe ve cumartesi günleri 17:00-18:30 saatleri arasında yapılacak. Kurslar için detaylı bilgi 0544 376 93 26 numaralı telefondan alınabilir. 
Emrah SARICAER Kimdir? 
1988 yılında Bolu’nun Mudurnu ilçesinde doğdum. Eğitim yıllarımı tamamladıktan sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Antrenörlük bölümünden başarılı bir şekilde mezun oldum. Eğitim yılları boyunca alanımda ilgili çalışmalara ve seminerlere katılarak kendimi geliştirme fırsatı buldum. Üniversiteyi tamamladıktan hemen sonra Batı Karadeniz’in en kapsamlı ve en büyük spor salonunda işe başlayarak çeşitli ve ilk olan projelerde başarılı olarak kendimi kanıtlamış oldum. Gelişimin ve öğrenmenin sonu olmadığını biliyor ve bu doğrultuda sürekli yeni bilgiler öğrenerek ve uygulayarak kendimi güncelliyor ve sizlere katkı sağlamayı hedefliyorum.
Spor hayatıma 10 yaşımda futbol ile başladım. Uzun yıllar amatör futbol oynadıktan sonra, Karate , Kick Boks ve Muaythai branşlarında ferdi olarak kariyerimde bir çok başarılı yarışmalara imza atım. Uzun dönem sporculuğumun ardından katıldığım kurs ve seminerleri başarı ile tamamlayarak bu branşların antrenörlüklerini ve hakemliklerini aldım. Çeşitli Türkiye şampiyonalarında görev alarak bu alanlarda da kendimi kanıtlamış oldum. Kısaca spor hayatımın her anında oldu ve olmaya da devam edecek.


Editör: E. Candan