Ercoşkun Ulaşım yatırımları için tam kadro sahadayız

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Göynük'te Kır Yolu olarak bilinen ve bağlantılarıyla birlikte 20 köyü yakından ilgilendiren ulaşım yatırımı için ihale düzenlendiğini açıkladı. 

Ercoşkun Ulaşım yatırımları için tam kadro sahadayız
10.07.2017 - 12:59

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Göynük'te Kır Yolu olarak bilinen ve bağlantılarıyla birlikte 20 köyü yakından ilgilendiren ulaşım yatırımı için ihale düzenlendiğini açıkladı.

 

Ercoşkun, “Göynük’te Kır Yolu sıcak asfaltla kaplanacak ve bölgedeki köy yollarına ulaşım sıcak asfaltla sağlanacak. Hizmetin en iyisini hak eden vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Milletvekilliği süresince yerel kalkınma yatırımlarına verdiği önemi il geneline on milyonlarca lira ilave ödenek kazandırarak gözler önüne seren AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yaptığı yeni açıklamada, yılsonu ulaşım yatırımı hedeflerini firesiz gerçekleştirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

 

“ULAŞIM YATIRIMLARI İÇİN TAM KADRO SAHADAYIZ”

 

Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarında, İl Genel Meclisi üyeleri ve İl Özel İdaresi çalışma kadrolarının tam kadro saha çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Bolu’nun her köşesinde, Mengen’den Göynük’e, Gerede’den Kıbrıscık’a, Yeniçağa’dan Mudurnu’ya, merkez ilçeden Seben’e ve Dörtdivan'a kadar, Bolu’nun her köşesinde özellikle asfalt programlarımızı başlatmış durumdayız. Bu programları bu yıl inşallah yağmurların çok uzun bir süre yağmasına rağmen yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

ERCOŞKUN’UN KIR YOLU İÇİN VERDİĞİ ULAŞIM YATIRIMI SÖZÜ ÜZERİNDEN YIL GEÇMEDEN HAYAT BULUYOR

 

Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarının devamında, Taraklı-Nallıhan yolunun sıcak asfalt olması, Sünnet Gölü yolunun yenilenmesi ve Bolu-Göynük yolu çalışmalarının ciddi manada hızlanmasının yanı sıraGöynük’te gerçekleştirilecek bir başka önemli ulaşım yatırımının ayrıntılarını aktardı. Ercoşkun, geçtiğimiz yıl Ekim ayında yaptığı açıklamada, “Göynük’te ‘Kır Yolu’ olarak bilinen ve bağlantılarıyla birlikte 20 köyümüzü ilgilendiren yolun yenilenmesini sağlayacağız” demiş, bu yatırım için İller Bankası’ndan 1 milyon lirayı aşkın hibe kaynak elde ettiğini kamuoyuna duyurmuştu. Milletvekili Ercoşkun, o açıklamalarının üzerinden 1 yıl bile geçmeden, yaptığı yeni açıklamada, verdiği yatırım sözünün hayata geçeceğini kamuoyuyla paylaştı.

 

KIR BÖLGESİNDEKİ 20 KÖYÜN ULAŞIMI SICAK ASFALTLA SAĞLANACAK

 

Milletvekili Ercoşkun, bu ulaşım yatırımının hayata geçmesi için geçtiğimiz hafta ihale düzenlendiğini belirterek, “Göynük’te Kır Yolu olarak tabir edilen bölgeye hitap edecek yolun ihalesini Allah’ın izniyle gerçekleştirdik. Sıcak asfalt olarak yapacağımız bu çalışmayla Kır bölgesindeki grup köylerinin tamamının ulaşım ihtiyacını karşılamış olacağız. Daha önce de ifade ettiğim gibi karayolları standardında bir yol çalışmasına bölge sahne olmuş olacak. Taraklı’dan Nallıhan’a Karayolları yol ağına bağlı yolun sıcak asfalt yapılmasından sonra, Bolu-Göynük yolunun artık son aşamaya gelmesiyle beraber, Kır Yolu bölgede beklenen en önemli yol çalışmasıydı. Bu yolun ihalesi de geçtiğimiz hafta gerçekleşti“ dedi.

 

MİLLETVEKİLİ ERCOŞKUN’DAN YATIRIM ÇALIŞMASINA KATKI VEREN İSİMLERE TEŞEKKÜR

 

Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarının sonunda, “Ben bu çalışmalar dolayısıyla AK Parti Göynük İlçe Başkanımız Mehmet Demiröz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Mümtaz Altınbaş ve Mustafa Bayraktar kardeşlerim ile AK Parti Göynük İlçe Teşkilatımızın her biri çok değerli mensuplarına teşekkür ediyorum. Çalışmalara sağladıkları destek ve katkılarından dolayı bir önemli teşekkürümü de, mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm, Göynük Muhtarlar Derneği Başkanım Mustafa Demirtaş başta olmak üzere, Göynük’teki tüm muhtarlarımıza bildirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.


Editör: E. Candan