Bolusporda 3 imza

Boluspor, geçtiğimiz sezon Balıkesirspor forması giyen orta saha oyuncusu İshak Çakmak ve Gaziantepspor’da sözleşmesi biten kaleci Gökhan Değirmenci ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

Bolusporda 3 imza
10.07.2017 - 12:46

Boluspor, geçtiğimiz sezon Balıkesirspor forması giyen orta saha oyuncusu İshak Çakmak ve Gaziantepspor’da sözleşmesi biten kaleci Gökhan Değirmenci ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor 2017 – 2018 sezonu için hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip transfer sezonunun açılması ile birlikte iki futbolcu ile mutlu sona ulaştı. 2014 – 2015 sezonunda Boluspor formasını terleten ve geçtiğimiz sezon Balıkesirspor’da forma giyen ve 25 yaşındaki orta saha oyuncusu İshak Çakmak ile kulüp binasında düzenlenen imza töreniyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Öte yandan uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Boluspor geçtiğimiz yıl Gaziantepspor’da forma giyen 28 yaşındaki kaleci Gökhan Değirmenci ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

“O Sene Bu Sene Olacak” Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yeni transfer İshak Çakmak şunları söyledi ; “Daha önceden oynadığım kulübe döndüğüm için mutluyum. İnşallah bu sene takımı hak ettiği yere çıkartırız. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Ben saha dışında konuşmayı severim. Tek cümle söyleyeceğim o sene bu sene olacak” şeklinde konuştu. 

Kendisini iki yıl boyunca kırmızı beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza atan başarılı filebekçi Gökhan Değirmenci ise şu ifadeleri kullandı; “Ben kulübümüze fedakarlıklarda bulundukları içim teşekkür ediyorum. Bu sene 1. Lig hedefleri olan bir camiya geldim. Katkılarım olursa çok mutlu olacağım. Hep birlikte kenetlenirsek bu hasreti dindireceğiz. Sahada her şeyi yapacağımıza dair söz veriyorum” dedi. “Kalan 4 Transferimiz Yakın Zamanda Aramızda Olacak” Boluspor kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Necip Çarıkçı; “Bu sezon 6 transfer hakkında konuştuk. Kalan 4 transferimizi yakın zamanda aramıza katacağız” ifadelerini kullandı.


Editör: E. Candan