Hastane yönetimine geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, beraberinde Bolu’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile beraber, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ni ziyaret etti.

Hastane yönetimine geçmiş olsun ziyareti
4.07.2017 - 14:26

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, beraberinde Bolu’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile beraber, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Başhekim Muhammed Emin Demirkol ve hastane yöneticileri ile bir araya gelen Ercoşkun ve beraberindekiler, 7 Haziran’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Salih Ayan’ın silahlı saldırıya uğraması nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretinde bir konuşma yapan Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ilk olarak, sağlık hizmetlerinden bahsetti.

Ercoşkun şunları söyledi; “Bolu’da sivil toplum örgütleri anlamında çalışan STK’larımız var. Memur Sen başkanı, Sağlık Sen başkanı, Kızılay, İHH, TÜGVA, Cihannüma, Mimar Sinan Derneği, Yıldırım Beyazıt Vakfı, Ensar Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi, İlim Yayma Cemiyeti, Önder, Bolimder, Evrensel Hafızlar Derneği, Hak İş, Milli Türk Talebe Birliği, UDEF, Uluslararası Öğrenciler Derneği, Fakir Öğrencilere Yardım Derneği ve Çınar Derneği temsilcileri, gerek yönetimdeki arkadaşlar ve bunun yanında yerel parlamento olarak kabul ettiğimiz İl Genel Meclisimizin değerli başkanı ve meclis üyelerimiz var.

Köroğlu Devlet Hastanesindeyiz, Sağlık Genel Sekreterimiz Şevki Bey ve yine Başhekim Muhammed Bey’le birlikteyiz. Sağlık sektörü özellikle son 15 yıllık süreçte devrim niteliğinde bazı değişikliklere sahne oldu. Bu manada Bolu da Türkiye’nin en iyi organize olmuş, en kaliteli hizmeti veren illerinden bir tanesi. Geçmişte yaşanan tablolarla kıyasladığımızda artık o sıra beklemeler veya beklenen sıralardan sonra ilaç tedariki için yaşanan sıkıntılar, bunun yanında gerek muayene gerekse ameliyat esnasında yaşanan sıkıntıların hiçbir tanesini Bolu’da görmek mümkün değil. Artık nitelikli yatak anlamında olsun, verilen hizmetler anlamında olsun, Bolu’nun her köşesinde oldukça kaliteli bir hizmetle karşı karşıyayız. Bu sadece Bolu Merkez’le sınırlı da değil. İlçelere gittiğinizde, Kıbrıscık’ın Çökeler Köyü’nde de veya Mudurnu’nun Munduşlar Köyü’nde de sağlık hizmetlerinden dolayı vatandaşlarımız başta bu hizmeti veren teşkilata ama diğer taraftan bu devrim niteliğindeki değişimi gerçekleştiren Sağlık Bakanımıza, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza bu manada dua ediyorlar.”


Editör: E. Candan