Akkent Toar Yapı yarı finalde

Bolu’da Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen anısına düzenlenen 12. Veteranlar Futbol Turnuvasında çeyrek finalde Akkent Toar Yapı A grubunu dördüncü sırada tamamlayan Jotun Hisarspor ile karşılaştı.

Akkent Toar Yapı yarı finalde
22.05.2017 - 10:33

Bolu’da Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen anısına düzenlenen 12. Veteranlar Futbol Turnuvasında çeyrek finalde Akkent Toar Yapı A grubunu dördüncü sırada tamamlayan Jotun Hisarspor ile karşılaştı. Zayıf rakibi karşısında fazla zorlanmayan Akkent Toar Yapı sahadan 8-3 galip ayrılarak yoluna devam etti.

Geçen sezonun şampiyonu Akkent Toar Yapı bu sene 12’incisi düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında yoluna devam ediyor. B grubunu lider olarak tamamlayan son şampiyon çeyrek finalde A grubunu 4’üncü sırada tamamlayan Jotun Hisarspor ile karşı karşıya geldi. Beklenildiği gibi karşılaşmaya etkili başlayan Akkent Toar Yapı zayıf rakibi karşısında ilk dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü ele geçirerek rakip kalede tehlikeli olmaya başladı. Karşılaşmanın 8.dakikasında sahneye çıkan golcü oyuncu Erhan Yalçın takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda Bülent’le iki gol daha bulan son şampiyon karşısında bir gol bulan Jotun Hisarspor devreyi 3-1 geride kapattı. İkinci yarıda farkı arttıran Akkent Toar Yapı sahadan 8-3 galip ayrılarak yoluna devam etti. Yarı finale yükselen son şampiyon aynı grupta mücadele ettiği ve grup karşılaşmalarında 3-1 mağlup ettiği Cengizay İnşaat ile eşleşti. 


Editör: E. Candan