Çağsu Hastanesi Yarı Finalde

Geçtiğimiz yılki turnuvanın finalisti Özel Çağsu Hastanesi final yolunda Çelikpençe ile karşılaştığı maça temkinli başladı.

Çağsu Hastanesi Yarı Finalde
22.05.2017 - 10:30

Bolu’da Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen anısına düzenlenen 12. Veteranlar Turnuvası’nın çeyrek final maçında Özel Çağsu Hastanesi Çelikpençe’yi 3-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Geçtiğimiz yılki turnuvanın finalisti Özel Çağsu Hastanesi final yolunda Çelikpençe ile karşılaştığı maça temkinli başladı. Özellikle orta alandan geliştirdiği ataklarla rakibi üzerinde baskı kurmaya çalışan Çağsu Erdoğan ile ilk yarıda golü bulmaya çalıştı. Aradığı golü bulmakta gecikmeyen Erdoğan bir penaltı kaçırmasına rağmen takımı adına ilk golü kaydederek durumu 1-0’a getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarının başında daha istekli oynayan Çelikpençe net gol fırsatlarını değerlendiremedi. Dakikalar ilerledikçe daha baskın oynayan Çelikpençe aradığı golü devrenin ortasında buldu ve skoru 1-1’e getirdi. Golün şokunu çok çabuk atlatan Çağsu Abdulkadir ile çıktığı atakta Erdoğan ile bir gol daha buldu ve 2-1 öne geçti. Maçın bitimine dakikalar kala Çağsu adına sahneye çıkan Bahadır muhteşem bir gole imza atarak yarı finalin kapısını ardına kadar açan golü attı ve skoru 3-1 yaptı. Maçta başka gol olmadı ve Özel Çağsu Hastanesi yarı finale yükseldi.


Editör: E. Candan