Cengizay İnşaat Rahat Geçti

12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında cuma günü Karaçayır Spor Tesislerinde Saray 2 Pastanesi Kral Pide, B grubunun üçüncüsü Cengizay İnşaat ile karşı karşıya geldi. 

Cengizay İnşaat Rahat Geçti
22.05.2017 - 10:18

12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında cuma günü Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan 4 maçın ardından yarı finalistler belli oldu. A grubunun ikincisi Saray 2 Pastanesi Kral Pide, B grubunun üçüncüsü Cengizay İnşaat ile karşı karşıya geldi. Grup maçlarında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Cengizay İnşaat, güçlü rakibi karşısında fazla zorlanmadı ve sahadan 5-2 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen adına düzenlenen 12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında sona yaklaşırken, heyecanda yükselmiş durumda. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan 4 karşılaşmanın ardından yarı finale çıkan takımlar belli oldu. Gecenin maçlarından birinde A grubunu ikinci tamamlayan Saray 2 Pastanesi Kral Pide ile B grubunun üçüncüsü Cengizay İnşaat karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya daha istekli başlayan Cengizay İnşaat ilk dakikadan itibaren rakip kalede tehlikeli olmaya başladı. Güçlü rakibi karşısında daha etkili olan Cengizay İnşaat Ayhan Gürkan ile iki gol birden bulurken, Saray 2 Pastanesi Kral Pide ise Muzaffer Çatak ile karşılık verdi ve devreyi Cengizay İnşaat 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da istekli oyununu sürdüren Cengizay İnşaat farklı bir skorla sahadan galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdıran takımlar arasına girdi. Cengizay İnşaat’ın yarı finaldeki rakibi ise son şampiyon Akkent Toar Yapı.


Editör: E. Candan