Prestij Maçında Gol Tufanı

12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubu maçları tamamlandı. 9 hafta geride kalırken, grubun son maçında Sümer Saray ile 2023 Vizyon İnşaat karşı karşıya geldi.

Prestij Maçında Gol Tufanı
16.05.2017 - 10:55

12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubu maçları tamamlandı. 9 hafta geride kalırken, grubun son maçında Sümer Saray ile 2023 Vizyon İnşaat karşı karşıya geldi. Hiçbir iddiası bulunmayan iki takımın karşılaşmasından galip ayrılan 7-4’lük skorla Sümer Saray oldu.

Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen adına düzenlenen 12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubundan çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu. Grubun son hafta karşılaşmasında hiçbir iddiası bulunmayan takımlardan Sümer Saray ile 2023 Vizyon İnşaat prestij maçında karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya etkili başlayan ve ilk dakikadan itibaren rakip kalede gol arayan Sümer Saray oyun üstünlüğünü skor üstünlüğüne çevirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında 5 gol bulan Sümer Saray kalesinde yalnızca bir gol gördü ve devreyi 5-1 önde kapattı. İkinci yarıda farklı skorun rehavetine kapılan Sümer Saray kalesinde 3 gol görmesine rağmen mücadeleyi bırakmadı ve iki gol daha bularak sahadan 7-4 galip ayrıldı. Bu skorun ardından Sümer Saray turnuvaya 7 puanla 6.sırada kalarak veda ederken, 2023 Vizyon İnşaat oynadığı 8 maçta yalnızca bir galibiyet 7 mağlubiyet alarak turnuvadan elendi.


Editör: E. Candan