Köroğlu beton turnuvaya veda etti

Bolu’da düzenlenen her yıl düzenlenen geleneksel Veteranlar Futbol Turnuvası 9.hafta maçları sonrasında B grubunda maçlar tamamlandı. Grupta iddiası bulunmayan iki takımın karşılaşmasında Kale Yapı Köroğlu Beton karşı karşıya geldi.

Köroğlu beton turnuvaya veda etti
16.05.2017 - 10:37

Bolu’da düzenlenen her yıl düzenlenen geleneksel Veteranlar Futbol Turnuvası 9.hafta maçları sonrasında B grubunda maçlar tamamlandı. Grupta iddiası bulunmayan iki takımın karşılaşmasında Kale Yapı Köroğlu Beton karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen karşılaşmada kazanan çıkmadı ve iki takımda sahadan bir puana razı oldu.

Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen adına düzenlenen 12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubu maçları sona erdi. Grubun son haftasında hiçbir iddiası bulunmayan Kale Yapı ile Köroğlu Beton karşı karşıya geldi.Karşılaşmaya iki tarafta etkili başlarken, ilk devreyi üstün tamamlayan Kale Yapı oldu. Kale Yapı’da yıldızlaşan Cüneyt Koparan ilk yarıda kaydettiği golle takımını üstünlüğe taşıdı. İkinci yarıda daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın bu devresinde sadece bir gol oldu. Organize gelişen Köroğlu Beton atağında takımın golcü ismi Ulaş kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü kaydetti ve maçın skorunu belirledi.  Bu sonucun ardından Kale Yapı topladığı 11 puanla 5.sırada kalırken, Köroğlu Beton 5 puanla 7.sırada kalarak turnuvaya veda etti.


Editör: E. Candan