Boluda bir tenor aradılar

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Şükran Günleri adına organize edilen ‘Bir Tenor Aranıyor’ isimli müzikal AİBÜ Bordo Salon’da gerçekleşti.

Boluda bir tenor aradılar
15.05.2017 - 10:50

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Şükran Günleri adına organize edilen ‘Bir Tenor Aranıyor’ isimli müzikal AİBÜ Bordo Salon’da gerçekleşti. Ankara Opera ve Bale sanatçıları tarafından sahnelenen muhteşem müzikale ilgi de oldukça yoğundu.

Şükran Günleri’nin ikinci gününde Bolu Belediyesi tarafından organize edilen ‘Bir Tenor Aranıyor’ isimli müzikal izleyenlerden büyük ilgi gördü. Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salon’da gerçekleştirilen müzikale Bolu Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve eşi Güler Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu ve eşi Müzeyyen Mollaibrahimoğlu, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal, vakıf mütevelli heyeti üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 2 perdeden oluşan ve izleyenlerden büyük alkış alan müzikalin sonunda protokol üyeleri sahneye çıkarak sanatçıları tebrik edip çiçek takdim etti.


Editör: E. Candan