Anahtarcı galibiyet kilidini çözdü

12’inci Veteranlar Turnuvasında heyecan A grubu maçları ile devam ederken grubun bir diğer iddialı ekibi Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin, ilk maçtan puansız ayrılan Bolu Beton ile karşı karşıya geldi.

Anahtarcı galibiyet kilidini çözdü
24.04.2017 - 11:51

12’inci Veteranlar Turnuvasında heyecan A grubu maçları ile devam ederken grubun bir diğer iddialı ekibi Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin, ilk maçtan puansız ayrılan Bolu Beton ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada herhangi bir sürpriz yaşanmadı ve Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin sahadan 2-0 galip ayrılarak puanını 4 yaptı.

Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen adına düzenlenen 12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında heyecan soğuk havalara rağmen tüm hızıyla devam ediyor. Futbol severlerin futbola doyduğu karşılaşmalarda geçen sezonun yarı finalistlerinden Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin gruptaki ikinci maçında Bolu Beton ile karşılaştı.

İlk maçta sürpriz bir şekilde BESK Elvan İnşaat ile berabere kalan Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin ikinci maçta da aynı sürprizi yaşamama adın karşılaşmaya beklenildiği gibi etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olmaya başlayan Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin aradığı golü 12.dakikada ilk maçta oynayamayan Yetiş Karageyer ile buldu. İlk yarıda bir çok gol pozisyonuna giren Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin bu fırsatları iyi değerlendiremedi ve devre 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde tutan Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin takımın en yaşlı isimlerinden olan Cengizhan Aydın’ın kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Bolu Beton pozisyon bulmakta zorlanırken, Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin bulduğu pozisyonları cömertçe harcayınca karşılaşmada fazla fark olmadı veTuncay Kontraplak Anahtarcı Emin sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin puanını 4 yaparken, Bolu Beton ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. 


Editör: E. Candan