Turizm haftası kutlanmaya başlandı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlananTurizm Haftası kapsamında Bolu’da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Turizm haftası kutlanmaya başlandı
18.04.2017 - 17:16

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlananTurizm Haftası kapsamında Bolu’da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Bolu Demokrasi Meydan’ından Anıt Park’a kadar Belediye Bandosu eşliğinde yapılan kortej yürüyüşü ile başlayan Turizm Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda devam etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ve Turizm İşletmeleri temsilcileri katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan, Bolu’daki turizm çalışmaları, turizm işletmecileri ile yapılan ortak çalışmalar ve turizm haftası etkinlikleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Programın devamında Turizm Haftası nedeniyle ilkokullar arasından düzenlenen ‘Bolu’da Turizm’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Resim yarışmasında1’inci olan 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu öğrencisi SudenazErbayoğlu, 2’inci olan Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Sümeyye Soydemir ve 3’üncü olan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencisi Mustafa Burak Tuna ödüllerini, Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat’tan aldı.

Turizm Haftasına destek veren Bolu’daki firmaların temsilcilerine teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından program, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce düzenlenen ‘Çini ve Resim’ kurslarına katılan kursiyerlere katılım belgelerinin verilmesi ile devam etti.

Programın sonunda‘Çini ve Resim’kurslarında yapılanürünlerin yer aldığıGaleri Salonundaki sergisinin açılışını yapan Vali Baruş ve beraberindekiler sergiyi gezerek kursiyerlerden bilgi aldılar.


Editör: E. Candan