Düellonun Sonunda Kazanan Kale Yapı

Şehit Ozan Özen ve Şehit Yıldırım Oflaz adına düzenlenen turnuvanın ilk gününde B grubunda mücadele eden 2023 Vizyon İnşaat ile Kale Yapı karşı karşıya geldi.

Düellonun Sonunda Kazanan Kale Yapı
18.04.2017 - 12:20

12’inci Veteranlar Futbol Turnuvası heyecanı dün oynanan 4 karşılaşma ile start aldı. Şehit Ozan Özen ve Şehit Yıldırım Oflaz adına düzenlenen turnuvanın ilk gününde B grubunda mücadele eden 2023 Vizyon İnşaat ile Kale Yapı karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadelenin sonunda 3-2’lik skorla gülen taraf Kale Yapı oldu.

Her sene büyük çekişmelere sahne olan Veteranlar Futbol Turnuvasında heyecan başladı. Şehit Ozan Özen ve Şehit Yıldırım Oflaz adına düzenlenen 12’inci Veteranlar Futbol Turnuvası B grubunda mücadele eden 2023 Vizyon İnşaat ile Kale Yapı karşı karşıya geldi. Turnuvaya galibiyetle başlamak isteyen iki takımın karşılaşması son dakikasına kadar nefesleri keserken karşılaşmayı kazanan takım ise 3-2’lik skorla Kale Yapı oldu. Kale Yapı’nın gollerini Serkan Kutlu, Şaban Ürkmez ve Barbaros Özçetin kaydetti. Rakip 2023 Vizyon İnşaat’ın golleri ise İzzet Bulut ve Oktay Tokgöz’den geldi. 


Editör: E. Candan