KazanGöynük yeni Türkiyeden yana tercih yaptı

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, “Türk Milleti, 15 Temmuz gecesi sergilediği istikrarlı ve kararlı duruşunu 16 Nisan’da da sandıkta gösterdi."dedi

KazanGöynük yeni Türkiyeden yana tercih yaptı
18.04.2017 - 10:18

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylandığı 16 Nisan Anayasa Değişikliği referandum sonuçlarıyla ilgili mesaj yayımlayan Göynük Belediye Başkanı ve İpek Yolu Belediyeler Birliği (İPEKBİR) Başkanı Kemal Kazan, “Türk Milleti, 15 Temmuz gecesi sergilediği istikrarlı ve kararlı duruşunu 16 Nisan’da da sandıkta gösterdi. Türk Milleti’nin yeni yönetim sistemine verdiği destek, büyük Türkiye’nin gücüne güç kattı. Akşemseddin Diyarı Göynük de tercihini Yeni Türkiye’den yana yaptı” dedi.

 

Başkan Kemal Kazan’ın Anayasa Değişikliği halkoylaması sonucuyla ilgili yayımladığı mesajı şöyle:

 

“16 Nisan Anayasa Değişikliği halkoylaması, Yeni Türkiye’ye giden yolun ve demokrasi tarihimizin en önemli mihenk taşları arasında yerini aldı. Türk Milleti, 15 Temmuz gecesi sergilediği istikrarlı ve kararlı duruşunu 16 Nisan’da da sandıkta gösterdi. Akşemseddin Diyarı Göynük de, Bolu’nun diğer ilçeleriyle birlikte seçimini istikrardan ve güçlü Türkiye’den yana yaptı.

 

Devletimizin bekası için artık kısır tartışmaları geride bırakıp geleceğe odaklanmanın, Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve ilerlemesi için engelleri ortadan kaldırmanın zamanıdır. Milletimiz üzerine düşen görevi yaptı ve yeni yönetim sistemine verdiği destekle Türkiye’nin gücüne güç kattı. Göynük halkı da tüm seçimlerde olduğu gibi bu halkoylamasında da bizi onurlandırdı. Sandığı giderek oyunu kullanan, demokrasisine, iradesine ve geleceğine sahip çıkan başta Göynüklü ve Bolulu hemşerilerim olmak üzere tüm Milletimize şükranlarımı sunarım. Göynük’te bayram havasında geçen referandum sürecinde kararlı şekilde çalışan, yoğun bir çaba gösteren AK Parti İlçe ve İl Teşkilatımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.”


Editör: E. Candan