Yılmaz Önlerinde saygı ile eğiliyorum

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, belediyede görev yapan kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. 

Yılmaz Önlerinde saygı ile eğiliyorum
8.03.2017 - 11:24

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, belediyede görev yapan kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Düzenlene programda kadınlarla çeşitli hediyeler vererek, birlikte pasta kesen Yılmaz, toplumda kadınların önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Kadın, toplumun her alanında elinin değdiği her yeri güzelleştiriyor. Belediyede yaptığımız çalışmalarda kadınlarımızın katkısının çok büyük olduğunu görüyoruz” dedi.

Bolu Belediyesi’nde çalışan 195 kadın personel için “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle Salı günü mesai sonunda bir program düzenlendi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen ve Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu, Zerrin Biçen, kadın daire müdürleri ve diğer kadın personellerin hazır bulunduğu programa Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da eşi Güler Yılmaz’la birlikte katıldı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz salonunu dolduran tüm kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadın personeller adına önce eşi Güler Yılmaz’a ardından da Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen’e çiçek takdim eden Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, kadınların çok fedakar olduğunu söyledi. Eşiyle olan bir anısını da anlatan Yılmaz, salondakilerden büyük alkış aldı.

“Hepinizden Allah razı olsun”

“Tüm kadınlarımızın önünde saygı ile eğiliyorum” diyen Yılmaz, belediye de kadınların önemli bir rol üstlendiğini belirterek, şunları söyledi.

“Kadın, toplumun her alanında elinin değdiği her yeri güzelleştiriyor. Belediyede yaptığımız çalışmalarda kadınlarımızın katkısının çok büyük olduğunu görüyoruz. Bildiğiniz üzere dört belediye başkan yardımcımızdan ikisi kadın. Hepinizden Allah razı olsun.”

Yılmaz, daha sonra belediye başkan yardımcıları ve diğer kadın personellerle birlikte günün anısına pasta keserek, hediye takdiminde bulundu.

Haber/Fotoğraf: Hakan KAPUCU


Editör: E. Candan