Metin ihracat destekleri hakkında Bolu esnafını bilgilendirdi

Ekonomi Bakanlığı ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Ekonomi Bakanlığının ihracat destekleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Metin ihracat destekleri hakkında Bolu esnafını bilgilendirdi
18.10.2016 - 13:28

Bolu TSO Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin yaptı. Bolu’ya katkı sağlayacak projeler için çalıştıklarının altını çizen Metin, “Sizlerden aldığımız destekle çalışıyoruz. Bu kapsamda layıkıyla Bolu’yu temsil etmeye çalışıyoruz. Bolu’ya katkı sağlayacak projeleri gündeme getirmeye çalışıyoruz. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı olduğum dönemde, Bolu’da 1999 yılında kapanan Gümrük Müdürlüğümüz vardı ama 1999’un şartları yoktu değişmiş bir Bolu vardı. Daha hızlı işlem için Gümrük Müdürlüğü ihtiyacı vardı. Nasip oldu, açtık, Bolu’nun ihracatına çok önemli katkı sağladı. Bugün burada bulunmamızın bir başka sebebi de bu. Bolu’muzun gelişimine baktığımızda her geçen gün artan bir performans var. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız rakamlar verdi bu rakamlar bizi sevindirdi. Her hafta altı firmamızın girişimci olarak ticaret dünyasında yer aldığını ifade etti. Dolayısıyla hızla gelişen Bolu’da da, her alanda sayıların artması lazım.”dedi.


Editör: E. Candan