ErcoşkunHain köpeklere bırakacak meydan yok

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gaziantep'i kana bulayan hain saldırı sonrası açıklama yaptı.

ErcoşkunHain köpeklere bırakacak meydan yok
22.08.2016 - 11:25

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gaziantep'i kana bulayan hain saldırı sonrası yaptığı açıklamada, "Yıkıcı ve bölücü mihraklar, tanklara dur diyen, namlulardan çıkan kurşunlara siper olarak milli iradeyi savunan yüce Türk Milleti'ne hain terör eylemleri ile boyun eğdirmeye çalışıyor. Saldırının faili olan DAEŞ'in PKK'dan ve FETÖ'den farkı yok. Sahipleri belli olan bu hain köpeklere ve kahpelere bırakacak meydan yok bizde" dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gaziantep'te meydana gelen hain terör saldırısı üzerine yayımladığı mesajda, "Gaziantep ilinde meydana gelen, ülkemizin birliğini, beraberliğini ve huzurunu hedef alan hain saldırıyı kınıyorum. Yüzyıllardır barışın, kardeşliğin, hoşgörünün simgesi olan Gaziantep'te bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri ve destekleyenleri lanetliyorum. Gazi şehrimize büyük geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

"DAEŞ'İN, PKK'NIN VE FETÖ'NÜN SAHİBİ BELLİ. BU KÖPEKLERE VE ŞERESİZLERE BIRAKACAK MEYDAN YOK BİZDE"

Ercoşkun, mesajında, saldırının faili olarak belirlenen DAEŞ'in PKK'dan ve FETÖ'den farksız olduğunu, tüm bu örgütlerin yıkıcı ve bölücü mihraklar tarafından kullanılarak, tanklara dur diyen, namlulardan çıkan kurşunlara siper olarak milli iradeyi savunan yüce Türk Milleti'ne hain terör eylemleri ile boyun eğdirmeye çalıştıklarını söyledi. Ercoşkun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Saldırının faili olan DAEŞ'in PKK'dan ve FETÖ'den farkı yok.

Tüm bu hain örgütlerin tamamı yıkıcı ve bölücü mihrakların maşası. Amaçları, tanklara dur diyen, namlulardan çıkan kurşunlara siper olarak milli iradeyi savunan yüce Türk Milleti'ne hain terör eylemleri ile boyun eğdirmek. Ancak sahipleri belli olan bu hain köpeklere ve kahpelere bırakacak meydan yok bizde. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Bu kötü senaryoları daha önce de gördük. Yıkıcı ve bölücü mihraklar, bu ve benzeri saldırılarla Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimiz üzerindeki kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır.

Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler yüce Türk Adaleti önünde hesap vereceklerdir. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."


Editör: E. Candan