Velioğlu Sizi kırdıysak özür dileriz

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu yaptığı yazılı açıklama ile Adliye önünde görüntü almaya çalışırken yapılan engelleme sonrası "Bolu polisini üzdük .Biliyoruzki onlar emir ile hareket ediyorlar " dedi.

Velioğlu Sizi kırdıysak özür dileriz
20.07.2016 - 15:37

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu yaptığı yazılı açıklama ile Adliye önünde görüntü almaya çalışırken yapılan engelleme sonrası"Bolu polisini üzdük .Biliyoruzki onlar emir ile hareket ediyorlar " dedi

Velioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi "Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan hakim ve savcıların adliyeye çıkartıldıkları anlarda polis ile gazetecilerin karşı karşıya getirilmesini üzüntüyle karşılıyoruz.

Önemli günlerden geçtiğimiz şu günlerde polis teşkilatının ne kadar zorlu şartlarda çalıştığı biz gazeteciler tarafından çok iyi bilinmektedir.

Dün yaşanan talihsiz olayda göz bebeğimiz polislerimizin suçsuz olduklarını ve kendilerine sonuna kadar güvendiğimizi buradan açıkça belirtmek istiyorum.

Polisin görüntü almamızı engellemeye çalışmasının kendi iradesi dışında gerçekleştiğini öğrendik. Dün basın mensupları olarak sizleri kırmışsak ÖZÜR DİLERİZ..."

ALLAH SİZİ KORUSUN

BOLU GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI

BÜLENT VELİOĞLU


Editör: E. Candan