Bakan yardımcıları Boludaydı

 AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Bolu Halkının 1 Kasım seçimlerinde AK Parti kadrolarına verdiği desteğin meyvesini almaya başladı" dedi

Bakan yardımcıları Boludaydı
21.06.2016 - 13:34

Bolu Halkının 1 Kasım seçimlerinde AK Parti kadrolarına verdiği desteğin meyvesini almaya başladıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Bugün İki Bakan Yardımcısı, İki Vekili, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve tüm Kademelerdeki bütünlük ve birliğin Bolu'ya hizmet olarak dönmeye başladı. Artık Bolu'ya hizmet getirme noktasında elimiz daha da güçlü" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'in bürokratlarıyla birlikte ilimizi ziyaret ettiğini ve sorunların, çalışmaların kağıt üzerinde değil yerinde görüldüğünü söyleyen Doğanay; "İlçe yollarımızın yapımı en kısa sürede tamamlanacak. Bolu-Gökcesu yolu üzerindeki Çatak Köprüsü, Karacaağaç mevkisindeki D-100'deki daralma, Gerede-Dörtdivan yolu Nuhören Köyünün yıllardır yaşadığı sıkıntılar olmak üzere yıllardır süren problemlere bu dönemde nokta koyulacak" diye konuştu.

 

"Dün gurur günümüzdü"

AK Parti Bolu Teşkilatları olarak dün farklı bir gün yaşadıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Bolu Halkının 1 Kasım seçimlerinde AK Parti kadrolarına verdiği desteğin meyvesini almaya başladık. Kendi nüfus ölçeğinde bakıldığında İki Bakan Yardımcısı ve İki Milletvekili sahip olmasıyla Bolu kıskanılacak bir konumdadır. Bakan Yardımcılarımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, İl Genel Meclisimizle ve tüm kademelerimizle yakaladığımız birlik ve beraberlik, Bolu'ya hizmet olarak dönmeye başladı. Dün Bakan Yardımcılarımızın ilimize ziyaretleri de bu açıdan çok önemlidir. Dün bu yüzden AK Parti Teşkilatlarımız için gurur günüydü. Ulaştırma Bakan Yardımcımız Yüksel Coşkunyürek’e, Ekonomi Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkanımız ve Üyelerine, İlçe Başkanlarıma, İl-İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıma ve tüm kademelerimizde özveriyle çalışan AK Partili dava arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

 

"Soruna kağıt üstünde değil, yerinde çözüm"

Yollarla ilgili sorunları birebir yerinde tespit ettiklerini söyleyen Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'in ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretin sebebi; tamamıyla nerelerde, neler yapacağımızı yerinde tespit etmek. Bu amaçla Gerede'de; Karabük yol bağlantısını, Sanayi Sitesi girişini, alt geçit bağlantı yollarını yerinde inceledik. Ardından Gerede-Dörtdivan yolu yeni güzergahını, Dörtdivan-Yeniçağa yolunu, Mengen-Gökcesu-Bolu yolunu, Bolu D-100 Karayolu Karacaağaç bölümünü, Mudurnu yolu şantiyesini, Taşkesti ilave bölünmüş yol yapım çalışmalarını ve son olarak Göynük yolundaki çalışmaları yerinde inceledik, yetkililerden bilgi aldık. Şunu gördük ki Bakanlığın Bolu’da yapılan çalışmalarda kaynak, ekip, proje konusunda sıkıntısı yok. Bu konuda kimsenin bir tereddüdü olmasın. Özellikle ilçeleri Bolu'ya bağlayan yolların yapımında müteahhitlerin geçmişte yaşadığı sorunlardan dolayı gecikmeler yaşandı. Ama şu anda sorunların hepsinin halledildiğini ve ilçe yollarımızda müteahhitlerin hızlı bir şekilde çalıştığını gördük. Başta Bolu-Mudurnu, Bolu-Göynük yolu olmak üzere, Bolu-Seben yolu, Bolu-Kıbrıscık yolu, Dörtdivan-Yeniçağa yollarında imalatlar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah kısa zamanda bunları Bolu’muza kazandıracağız. Ayrıca yılların sorunu olan Bolu-Gökcesu yolu üzerindeki Çatak Köprüsü, Karacaağaç mevkisindeki D-100'deki daralma, Gerede-Dörtdivan yolu Nuhören Köyü içinden geçen yol gibi yıllardır süren problemlere bu dönemde nokta koyulacak" dedi.

 

"Bakan Yardımcımız müjdelerle geldi" 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'in ilimize başta havaalanı konusundaki yeni gelişmeler olmak üzere bir çok müjdeli haberlerle geldiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Sayın Bakan Yardımcımız ilk olarak Eskişehir’i Bolu ile bağlayacaklarının müjdesini verdi.  Göynük’le Sarıcakaya arasında yapılacak yeni yolla bu bağlantı gerçekleşecek. Sayın Bakanımız, Demiryolu projesi ile ilgili somut çalışmalar bulunduğunu ve bu çalışma ile Bolu’nun Ankara ve Karadeniz’e bağlanan bir bölgede lojistik üs olacağını ifade etti. Şu an projenin etüt aşamasında olduğunu, önümüzdeki dönemlerde sondajlara başlanacağını belirtti. Bolu Halkının yani hepimizin de merakla beklediği Bolu’muza stol tipi havaalanının yapımı için hatırlanacağı üzere sağolsun Sayın Başbakanımız talimat vermişti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğünden gelen heyet, iki defa inceleme yaptı. Önümüzdeki günlerde belediyemizle de irtibata geçilerek somut adımlar atılmış olacak. Ayrıca Sayın Bakan Yarımcımız Abant üzerindeki karayollarına ait bir yeri de hava trafik için bir pist yapıp özellikle küçük uçakların park edebileceği bir yeri de planları müjdesini verdi. Bunlar şu anda ham çalışmalar olduğu için tarih ve zaman veremese de şunu biliyoruz ki hayali projeler değil. Altyapı çalışmaları başlamış durumda. Bunlar Bolu’muzun geleceğine, Bolu’muzun ekonomisine, insanımıza katkı verecek olan projeler” diye konuştu.


Editör: E. Candan