Gösterişli final

Bolu’yu ve Bolu Belediyesi’ni gerek Türkiye gerekse yurt dışında birçok ülkede başarı ile temsil eden Bolu Belediyesi Köroğlu Halk Dansları Topluluğu, 2015-2016 sezonunu muhteşem bir gösteri ile tamamladı.

Gösterişli final
18.05.2016 - 14:13

Bolu’yu ve Bolu Belediyesi’ni gerek Türkiye gerekse yurt dışında birçok ülkede başarı ile temsil eden Bolu Belediyesi Köroğlu Halk Dansları Topluluğu, 2015-2016 sezonunu muhteşem bir gösteri ile tamamladı. Kent Meydanı’nda bulunan açık hava sahnesinde gerçekleştirilen yılsonu gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

6 yıl önce çalışmalarına başlayan Bolu Belediyesi Köroğlu Halk Dansları Topluluğu, 2015-2016 sezonunu muhteşem bir gösteri ile sonlandırdı. İlimizi ve Bolu Belediyesi’ni gerek Türkiye genelinde gerekse yurt dışında birçok ülkede başarı ile temsil eden topluluğun Kent Meydanı’nda bulunan açık hava sahnesinde gerçekleştirdiği muhteşem gösteriye yüzlerce vatandaş katıldı.

Ülkemizin hemen hemen her yöresine özgü sergiledikleri yöresel dansları ile izleyenlerden büyük alkış alan Bolu Belediyesi Köroğlu Halk Dansları Topluluğu, kapanışta Sümer Ezgü’nün seslendirdiği Anonim şarkı ‘Anadolu’dan geldik’ eşliğinde ellerinde Türk Bayrakları ile sahneye çıkarak dans etti. Topluluğun ellerinde bayraklar ile sergiledikleri son oyun ise meydanda bulunan tüm vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.  

Gösterinin sonunda Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu sahneye çıkarak Bolu Belediyesi Köroğlu Halk Dansları Topluluğunun üyelerine ve topluluğun hocası Sema Özacar’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ayrıca gösteride kullanılan kostümleri temin eden Orhan Aytar’a da sahnede teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Haber / Fotoğraf: Oğuzhan YALINIZ


Editör: E. Candan