Ercoşkun kaybedilen zamanı telafi edeceğiz

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu İlçesi'ne yaptığı ziyaret öncesinde, Mudurnu-Bolu karayolunda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Ercoşkun kaybedilen zamanı telafi edeceğiz
27.04.2016 - 10:39

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Mudurnu-Bolu karayolu yapımının gecikmesi nedeniyle bizi eleştirenler, Cumhuriyet tarihi boyunca bu yola kazma dahi vurmayan bir zihniyeti temsil etmektedir. Bu yatırımın büyüklüğünü göz önünde bulundurursak, AK Parti Hükümetimizin hakkını da vermek lazım. Yol yapım çalışmaları yeniden başladı. Allah'ın izniyle çalışmaları hızlandırarak heyelan nedeniyle çalışmalarda kaynaklanan zaman kaybını telafi edeceğiz” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu İlçesi'ne yaptığı ziyaret öncesinde, Mudurnu-Bolu karayolunda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberindeki heyetle yaptığı incelemelerin ardından yol çalışmalarını gerçekleştiren müteahhit firma yetkililerinden bilgiler alan Milletvekili Ercoşkun, Tepe Karakolu mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle aksaklığa uğrayan yol çalışmalarının yeniden süratli bir biçimde sürdürüldüğünü söyledi.

Ercoşkun, yaptığı bilgilendirmede, şunları söyledi: “Mudurnu yolu geçtiğimiz seçim döneminde polemik konusu olan bir yatırım. İlçe bağlantı yollarımızın tamamının ihale edilmesi noktasında bir çalışmamız vardı. Yol çalışmalarımıza geçtiğimiz süreçte başladık.

Bu çalışma üzerinden AK Parti'ye eleştiride bulunanlar da Cumhuriyet tarihi boyunca bu yola bir kazma dahi vurmayan insanlar. Sırf ideolojik yaklaşımlarından dolayı bizi eleştirenler, bugüne dek yapılan işleri görmemekten ne fayda sağlarlar, bilemiyorum. Peki, yapılan yolu bu insanlar da kullanmayacaklar mı? Kullanacaklar elbette. Ancak ortada bir hizmet, bir yatırım varsa, ideolojiler ve bakış açıları ne kadar farklı olursa olsun, AK Parti Hükümetimizin de hakkını vermek lazım.”

“ÇALIŞMA HIZINI ARTTIRARAK, KAYBEDİLEN ZAMANI TELAFİ EDECEĞİZ”

Ercoşkun, açıklamalarının devamında, Mudurnu-Bolu karayolu inşaatında heyelan olaylarına bağlı olarak meydana gelen gecikmenin telafi edileceğini söyledi. Ercoşkun, konuya dair açıklamalarında, şu ifadeleri kullandı:

“Mudurnu-Bolu karayolunun yapımı Tepe Karakolu mevkiinde meydana gelen heyelan olayları nedeniyle biraz gecikti. Fakat çalışmalar yeniden başladı ve Allah'a şükürler olsun ki güzel bir şekilde devam ediyor. Çalışmaları hızlandırarak kaybedilen zamanın telafi edilmesini öngörüyoruz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda Bakan Yardımcımız Yüksel Coşkunyürek'in de desteğiyle, müteahhit firma nezdinde bu hedefle girişimlerimiz söz konusu. Bir an önce bu yol inşaatını tamamlamayı hedefliyoruz.”


Editör: E. Candan