Ercoşkun gençlik faaliyetlerini anlattı!

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 2015 yılı gençlik faaliyetlerini açıklayarak, "Boludaki gençlik merkezlerimizde 6 bin 605 gencimiz Kuran-ı Kerimden Osmanlıcaya, hat sanatından tezhibe, yabancı dilden edebiyata kadar birçok alanda eğitim gördü" dedi.

Ercoşkun gençlik faaliyetlerini anlattı!
5.02.2016 - 11:02
 AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkılarıyla Bolu'da 2015 yılında gerçekleştirilen gençlik faaliyetlerini açıkladı. Ercoşkun, gençlik merkezlerinde, milletine sevdalı, milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerde bulunulduğunu belirterek, "İlimizdeki gençlik merkezlerimizde 6 bin 605 gencimize Kuran-ı Kerim'den Osmanlıcaya, hat sanatından tezhibe, değerler eğitiminden hitabete, kariyer planlamadan liderliğe, girişimcilik kurslarından bilgisayara, yabancı dilden edebiyata, sinemadan tiyatroya kadar birçok alanda eğitim verilmiştir" diye konuştu.
 
   Şehit ve gazi çocukları içinde faaliyetlerde bulunulduğunu aktararak Ali Ercoşkun, "Maddi durum açısından dezavantajlı, başarı düzeyi yüksek, şehit ve gazi çocuğu evlatlarımızın eğitimlerine önem veriyoruz. İlimizden bu kapsamdaki 270 gencimizi Türkiye'nin dört bir tarafındaki gençlik ve izcilik kamplarına göndererek, eğitim almalarını sağladık" şeklinde konuştu.
 
   AK Parti hükümeti olarak, yüzlerce yıllık medeniyete sahip topraklarımızı gelecek nesillerimize daha yaşanılabilir bir şekilde bırakmak hedefiyle canhıraş bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Ercoşkun, şöyle konuştu;
 
   "Bu çalışmalara eşdeğer olarak da geleceğimizin emanetçisi gençlerimizin eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Onların donanımlı ve birikimli olarak yetişebilmeleri, gelişimlerini sağlıklı bir şekilde sağlayabilmeleri için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Gençlerimizin heyecanı ve azmi gelecek adına bizleri ümitli kılıyor. İstanbul'u henüz 18 yaşında iken fetheden Fatih Sultan Mehmet'in azim ve heyecanını düşündüğümüzde, torunlarının da ortaya koyabileceği başarılara hiç de şaşırmamak lazım. O nedenledir ki; Fatih'in torunları atasına yakışır eğitimler alıyor."
 

Editör: E. Candan