Sanat Merkezi yeni bir sergiye ev sahipliği yaptı

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi yeni bir sergiye ev sahipliği yaptı.

Sanat Merkezi yeni bir sergiye ev sahipliği yaptı
22.11.2015 - 21:29

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi yeni bir sergiye ev sahipliği yaptı.

Sanat Merkezi’nde son olarak Mahmut Öztürk ve Saadet Söyleyici Yasa tarafından hazırlanan resim ve seramik heykel sergisi açıldı. Serginin açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılış öncesinde sanatçılar Mahmut Öztürk ve Saadet Söyleyici Yasa’nın sergi hakkında kısa bir bilgilendirme yapmasının ardından konuşan Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, serginin açılmasına emeği geçenleri kutladı.

Bolu Valisi Aydın Baruş ise; “Böyle güzel bir sanat mekânının Bolu’ya kazandırılmasına vesile olan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Bolu gördüğüm kadarıyla sanata ve sanatçıya değer veren birçok insanla dolu. Be sebeple burasının bu anlamda çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün ki serginin açılmasına emeği geçen iki sanatçımıza da kutluyor Bolumuzun sanat hayatına faydalar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sergiyi gezen protokol üyeleri ve vatandaşlara, Mahmut Öztürk ve Saadet Söyleyici Yasa tarafından sanat eserleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.


Editör: E. Candan