Başkan Yılmaz muhtarlarla bir araya geldi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz her ay düzenli olarak yaptığı ‘Muhtarlar Toplantısını’ bu ay da tüm mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Başkan Yılmaz muhtarlarla bir araya geldi
8.10.2015 - 11:10

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz her ay düzenli olarak yaptığı ‘Muhtarlar Toplantısını’ bu ay da tüm mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıda belediye çalışmalarından söz eden Başkan Yılmaz,  muhtarlardan gelen istekleri de dinleyerek çözüm noktasında ilgili daire müdürlerine talimatlar verdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak organize edilen ‘Muhtarlar Toplantısında’ 43 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi. Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve tüm mahalle muhtarlarının yanı sıra, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Ekrem Çetinkaya ve Bolu Belediyesi’nde görevli daire müdürleri de katıldı.

“İlhami Otacıoğlu’ndan Başkan Yılmaz’a teşekkür”

Toplantıda ilk olarak geçtiğimiz hafta sonu babasını kaybeden Başkan Yılmaz’a baş sağlığı dileyerek konuşmasına başlayan Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu; “Bu toplantıların her ay düzenli olarak gerçekleştirilmesini sağlayan Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz. Bu toplantılar sayesinde mahallelerimizdeki isteklerimizi ve dolayısıyla mahalle halkının isteklerini daha hızlı çözüme kavuşturabiliyoruz. Ben tekrar şahsım ve Bolu halkı adına başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Şantiyemiz tek başına 25 milyonun üzerinde gelir sağlayacak”

Başkan Yılmaz ise konuşmasında Bolu Belediyesi’nin çalışmalarından bahsederek, özellikle bu dönem yeniden yapılanan ve kapasitesini 3 katına çıkaran şantiye ile ilgili bilgiler verdi. Bolu Belediyesi Şantiyesi’nin yeni dönemde sadece Bolu’ya değil tüm Türkiye’ye en ucuz ve en kaliteli malzemeyi sağlayacağını belirten Yılmaz; “Bolu Belediyesi’nde göreve ilk geldiğimizde belediyenin bütün geliri 10 milyon civarlarındaydı. Bugün ise bizler sadece 15 milyonluk bir geliri kurduğumuz günden beri tek başına şantiyemizden kazanıyoruz. Bugün ise yeniden yapılandırdığımız şantiyeden 25 milyonun üzerinde bir gelir elde etmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Belediye tarihinde döşenen parke taşını biz 1 yılda üretip döşüyoruz”

Bolu Belediyesi’nin mevcut parke taşı fabrikasını da yenilediklerini belirten Başkan Yılmaz; “Parke taşı fabrikamızdan da bahsedecek olursak, Bolu Belediyesi’nin var oluşundan 2004 yılında bizim görevi aldığımız güne kadar Bolu merkezde döşenen parke taşı miktarı 250 bin m2’dir. Biz ise parke taşı fabrikamızda yılda 350-400 bin m2 parke taşı üretiyor ve döşüyoruz. Bu rakamları şöyle bir karşılaştırırsanız, bir tarafta bizim yıllık üretimimiz diğer tarafta ise Bolu Belediyesi tarihinin toplam üretimi ki bizim ne büyüklükte bir çalışma içerisinde olduğumuzu anlarsınız. Şimdi ise parke taşı fabrikamızı da yeniledik ve üretimimiz 1 milyon m2’ye ulaşacak” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının devamında ülke olarak istikrarlı bir sürecin, ülke menfaatlerinin yanı sıra Belediye çalışmalarına da son derece yansıdığını belirterek, seçimin ardından yeniden istikrarlı bir süreç yakalanması için vatandaşlarımızın duyarlı davranmasının önemini vurguladı. Yılmaz daha sonra mahalle muhtarlarının isteklerini de dinleyerek çözümler noktasında toplantıda hazır bulunan daire müdürlerine talimat verdi.

Haber / Fotoğraf : Oğuzhan YALINIZ


Editör: E. Candan