Karakuş:Bolusporda Hoca olmak çok farklı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un teknik direktörü Cüneyt Karakuş, “Kayıtsız koşulsuz Boluspor’da hoca olmak çok farklı bir şey.

Karakuş:Bolusporda Hoca olmak çok farklı
8.10.2015 - 11:06

Ben bu anlamda çok memnun oldum. Yönetim kurulumuzun bana güvenmesi beni çok mutlu etti. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Boluspor Yönetim Kurulu’nun Özcan Bizati’nin görevden ayrılmasının ardından 2 hafta önce takımın başına getirdiği ve göreve devam etme kararı aldığı teknik direktör Cüneyt Karakuş, “Tabi böyle bir teklif geldiğinde plan program yapmıyorsun. Kayıtsız koşulsuz Boluspor’da hoca olmak çok farklı bir şey. Ben bu anlamda çok memnun oldum. En azından yönetim kurulumuzun bize güvenmesi çok güzel. Bize inanmalarından dolayı çok memnun oldum. Onlara da çok teşekkür ediyorum.

Resmi imzalar en kısa sürede atılır diye düşünüyorum. İmza da çok önemli değil, sonuçta biz dışarıdan birileri değiliz. Ama lisansların çıkması açısından resmi imzaların atılması gerekir” şeklinde konuştu. Ligde arka arkaya kazandıkları 2 maçla oyuncularına güven geldiğini ifade eden Karakuş, “Kupa maçı en azından neler yapacağımız anlamında test oldu. Sonra ilk lig maçında Şanlıurfaspor’a karşı iyi bir maç çıkarttık. Son olarak da 1461 Trabzonspor maçını son dakikalarda bulduğumuz golle kazandık. Golü daha erken bulabilirdik.

Sonuç daha farklı olabilirdi. Tabi burada önemli olan içeride oynadığımız iki maçı kazanmamız oldu üst üste. Bu 6 puan hem bize hem şehre nefes aldırdı. Pazar günü Eskişehir’de Eskişehirspor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. O maçta bazı oyuncuları bazı pozisyonlarda görme şansımız olacak. Son 15 günün faydalı geçtiğini düşünüyorum. Yani oyunculara baktığımız zaman moralleri iyi, öz güvenleri biraz yerine gelmiş ve kazanmış olmanın verdiği avantajları var. Aynı şeyleri onlarla paylaştım.

Bundan sonra içeride oynayacağımız maçlarda çok fazla zorlanacaklarını düşünmüyorum. İç sahada en azından nasıl oynaması gerektiğini öğrenmiş olduk. İç saha maçlarında daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.


Editör: E. Candan