Araba su kanalına uçtu!

Bolu’da bayan sürücünün kontrolündeki hafif ticari araç geri manevra yaptığı sırada su kanalına uçtu. Araçta bulunan ve itfaiye ekiplerince kurtarılan felçli şahıs, sedye ile ambulansa alınırken annesini görünce, "Üzülme bir şey yok anne" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Araba su kanalına uçtu!
4.10.2015 - 21:58

    Edinilen bilgiye göre, kaza saat 14.15’de Salıbeyler mahallesi kanal yolu üzerinde meydana geldi. Kanal yolu üzerinde bulunan evinin önünden 14 EK 860 plakalı hafif ticari araç ile çıkmak isteyen Demet E., geri geri gitmek isterken gaza basınca aracıyla su kanalına uçtu.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri, su kanalına düşen araçta bulunan sürücü Demet E., felçli eşi Erkin E. ve kızları İpek E.'yi çıkararak sedyeye aldılar. Felç hastası olduğu öğrenilen Erkin E. sedyeye konulurken, sürücü Demet E. ise uzun süre kazanın şokunu atlatamadı.

Komşuları Demer E.'ye su vererek sakinleştirmeye çalıştılar. 1 ay önce felç geçirdiği öğrenilen Erkin E. sedyede yatarken yanına gelen annesine, “Üzülme bir şey yok anne” diyerek ağladı. Şahıs 112 ekipleri tarafından evine çıkartıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


Editör: E. Candan