Ercoşkun esnafın nabzını tuttu

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili 1'inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, İzzet Baysal Caddesi'nde işyerlerini ziyaret ederek, esnafların ülke gündemine dair nabzını tuttu.

Ercoşkun esnafın nabzını tuttu
30.09.2015 - 20:50

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili 1'inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, İzzet Baysal Caddesi'nde işyerlerini ziyaret ederek, esnafların ülke gündemine dair nabzını tuttu. Ercoşkun, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede, "Vatandaşlarımız, yeniden istikrarlı bir Türkiye'ye kavuşmak için 1 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyor" dedi.

Milletvekili 1'inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun,  İzzet Baysal Caddesi'nde vatandaşlarla görüştü, işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Ercoşkun, cadde de ziyaret ettiği bir restaurant işletmesinde bir araya geldiği işletmecinin 1 Kasım erken seçimlerine dair mesajlarını ve ülke gündemine dair değerlendirmelerini dinledi.

"YENİDEN GÜVEN ORTAMI İSTİYORUZ"

Türkiye'de 7 Haziran seçimlerinden bu yana güven ve istikrar sorunu yaşandığını belirten işletmeci, "Ülkemizde her şeyin hayırlısı olması için dua ediyoruz. Hükümetin oluşmamış olması nedeniyle bir zorlanma sürecine girdik. Umuyoruz ki önümüzdeki seçimlerle birlikte yeniden ülkemizde bir güven ortamı oluşur" dedi.

"İSTİKRARIN ÜLKEMİZE NELER KAZANDIRABİLECEĞİNİ GÖRMEK DURUMUNDAYIZ"

İşletmecinin bu sözleri sonrası konuşan Ercoşkun, Türkiye'nin 1 Kasım'da 7 Haziran seçimlerini telafi etme şansı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: "Hani derler ya; Bir musibet bin nasihatten evladır, diye. Ülkenin içinde bulunduğu bu durumda, o ya da bu partinin tek başına iktidar olması ülkenin bugüne dek elde ettiği kazanımların çok daha ileri götürülebilmesine vesile olacaktır. O yüzden vatandaşımızın vereceği kararın başımızın üzerinde yeri var. Ama istikrarın bu ülkeye neler kazandıracağını da görmek durumundayız. İnşallah çok güzel günler bizi bekliyor."

“TEK ÜLKE, TEK BAYRAK YAKLAŞIMIMIZDAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Ercoşkun, milletimizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini belirterek, “Ülkemizdeki güven ortamını bozmak isteyen bölücü terör örgütü eylemleri karşısında yılmıyoruz. Bu ülke topraklarında bir tek bölücü terör örgütü unsuru kalmayıncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz ve Meclis çatısı altında bölücü örgüt uzantılarını saf dışı edeceğiz. Ak Parti olarak ‘Tek ülke, tek bayrak’ yaklaşımımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Tüm bu noktadaki kararlı mücadelelerimizde gücümüzü aldığımız halkımızın desteğine yine ihtiyacımız var. 1 Kasım'da sadece hükümet seçilmeyecek, aynı zamanda bu ülkenin kaderi de halkımız tarafından tayin edilecek" diye konuştu.

Cadde esnaflarını bir süre daha ziyaret eden Ercoşkun, temasları sonrası yaptığı değerlendirmede, "Vatandaşlarımız, yeniden istikrarlı bir Türkiye'ye kavuşmak için 1 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyor" dedi.


Editör: E. Candan