Ercoşkun CHP ve MHP yi seçmene şikayet etti

AK Parti Bolu Milletvekili ve Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, 7 Haziran seçimleri sonrası sergilediği siyasi yaklaşım nedeniyle CHP ve MHP’yi eleştirdi.

Ercoşkun CHP ve MHP yi seçmene şikayet etti
29.09.2015 - 08:46

AK Parti Bolu Milletvekili ve Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, 7 Haziran seçimleri sonrası sergilediği siyasi yaklaşım nedeniyle CHP ve MHP’yi eleştirdi.

Muhalefetin seçimden sonra da her şeye ‘Hayır’ diyen bir tavır ortaya koyduğunu belirten Ercoşkun, “Seçmenden aldıkları gücü iktidara gelmek için kullanmadılar” dedi. Eroşkun, ülke istikrarı için tek adresin yine AK Parti olduğunu vurguladı. AK Partili siyasiler; İl Başkan Vekili ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Zekai Öztürk, AK Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin ile parti teşkilat yöneticileri, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinin ilk turunu muhtar derneklerine yönelik gerçekleştirdi. Siyasiler, Fikret Özen’in başkanlığını yaptığı Muhtarlar Derneği, İlhami Otacıoğlu’nun başkanlığını yaptığı Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği ve İlhan Çalışkan’ın başkanlığını yaptığı Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ni sırasıyla ziyaret etti. Ziyaretlerde yaptığı açıklamada Milletvekili Ali Ercoşkun, terör saldırıları neticesinde şehit olan güvenlik güçleri ile kutsal topraklarda meydana gelen feci kazada hayatlarını kaybeden hacılara Allah’tan rahmet ve ülkeye başsağlığı diledi.

“YAPTIKLARIMIZIN DAHA FAZLASINI YAPABİLMEMİZ İÇİN ÜLKENİN İSTİKRARA İHTİYACI VAR”

Milletvekillerinin en yakın mesai arkadaşlarının muhtarlar olduğunu belirten Ercoşkun, “Bolu’muzun her köşesine hizmet etmek, imkanlarımızı birlikte paylaşmak, bu imkanlar çerçevesinde yapılacak işleri birlikte belirlemek, bir soğan ve ekmeğimiz varsa, bunu paylaşmak bizim yapmış olduğumuz bir durumdur. İnşallah bundan sonraki süreçte de 3 milletvekili olarak istikrarı sürdüreceğiz. Hep birlikte yaptığımız hizmetler ortada; ancak bunlardan daha fazlasını yapabilmek için ülkemizin ve milletimizin istikrara ihtiyacı var. Bu istikrara da Bolu olarak katkı sağlamalıyız. Bakanlarımızın ve başbakanımızın ülkeye yapmış olduğu hizmetlerden daha fazla imkanı Bolu’ya alabilmek için bizim buradan kuvvetli bir şekilde gitmemiz lazım” dedi.

“MUHALEFET 7 HAZİRAN SONRASINDA DA HERŞEYE ‘HAYIR’ DEDİ”

Açıklamalarının devamında, 7 Haziran seçimleri sonrası yaşananlar üzerinden CHP ve MHP’yi hedefine alan Ercoşkun, “7 Haziran’dan sonrada yine her şeye ‘Hayır’ diyen bir muhalefetle karşılaştık. Koalisyon yapma mecburiyetine rağmen, daha masaya oturmadan 14 maddeden oluşan şartlar ortaya koyan ana muhalefet partisi gördük. Bu partilerin seçmenlerden aldıkları oy iktidara gelmeleri içindi. Ama bunu iktidara gelmek yerine değil, birilerini iktidardan almak için kullandılar.

“7 HAZİRAN’I TELAFİ ETMEK İÇİN EL ELE, OMUZ OMUZA GAYRET EDECEĞİZ”

1 Kasım erken seçimlerinde 7 Haziran’ın telafi edilmesi gerektiğine vurgu yapan Ercoşkun, “Karşımızdaki siyasi partilerin ‘AK Parti iktidar olmasında memleket ne olursa olsun’ şeklindeki tavır ve davranışlarını vatandaşlarımız çok iyi bir şekilde izliyor. İnşallah bunu telefi edebilmek için el ele, omuz omuza gayret edeceğiz. Bu mesele memleket meselesi. İnşallah bu yükün altından kalkacağız. Türk Milleti bundan önce çok büyük badireler atlattı. Bunu da atlatacaktır. Ama önce birlik ve beraberliğimizi sağlamak ve bu toprakların bölünmezliğini tüm dünyaya haykırmamız lazım” diye konuştu. Ercoşkun, muhtar dernekleri başkan ve diğer yöneticilerine, kendilerine bugüne dek sağladıkları destekten ötürü teşekkür ederek, açıklamalarını noktaladı. 


Editör: E. Candan