Boluspor 3 Çatalcaspor 0

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur karşılaşmasında kendi sahasında 3’üncü lig temsilcisi Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmada zayıf rakibini 3-0 yenerek kupada bir üst tura yükseldi.

Boluspor 3 Çatalcaspor 0
23.09.2015 - 22:02

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Türkiye Kupası 2. eleme turu karşılaşmasında Çatalcaspor'u 3-0'lık skorla mağlup etti. 
Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turu karşılaşmasında Spor Toto 3. Lig takımlarından Çatalcaspor'u ağırlayan Boluspor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi. Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Boluspor, Erdi, Edem, Emrecan, Eren, Umut, Alican, Hernandes, Emre Kılınç, Belle, Jansen ve Tevfik 11'i ile başlarken, Çatalcaspor ise Taylan, Evren, Halit, Gökhan, Oğuz, Eren, Sertaç, Mikail, Ertuğrul, Sezer ve İlhan onbiri ile mücadele etti. Ev sahibi ekip maça golle başladı. 17. dakikada Alican penaltı golüyle Boluspor'u öne geçirdi. 23'te Emre Kılınç farkı ikiye çıkardı. İkinci yarının 51. dakikasında Halit kendi kalesine attığı golle Boluspor'u 3-0'lık galibiyete taşıdı.


Editör: E. Candan