Türk Metal Sen Mevlidi Şerif Okutacak

Türk Metal Sendikası son dönemde artan şehit haberleri sonrası tepkisiz kalmadı. Türk Metal Sendikası ülke genelinde şehitlerimizin aziz ruhları için mevlit-i şerif okutacak.

Türk Metal Sen Mevlidi Şerif Okutacak
27.08.2015 - 21:13

Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi artan terör olaylarına dikkat çekerek “Yurdumuzda son günlerde terör örgütü tarafından askerlerimize, güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza yönelik hain ve kalleşçe saldırılarda şehit düşen kıymetli şehitlerimizin aziz ruhları için 28 Ağustos 2015 Cuma günü Cuma Namazı öncesi mevlit okutulacaktır. Tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Türk Metal Sendikası son dönemde artan şehit haberleri sonrası tepkisiz kalmadı. Türk Metal Sendikası ülke genelinde şehitlerimizin aziz ruhları için mevlit-i şerif okutacak. Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi son dönemde terör örgütünün kalleşçe saldırıları sonrası açıklama yaptı. Elçi açıklamasında “ Yurdumuzda son günlerde terör örgütü tarafından askerlerimize, güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza yönelik hain ve kalleşçe saldırılarda şehit düşen kıymetli şehitlerimizin aziz ruhları için 28 Ağustos 2015 Cuma günü Cuma Namazı öncesi mevlit okutulacaktır. 

Tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi. Elçi konuşmasında ayrıca microblog sitesi Twitter ve facebook üzerinde açtıkları #SelamDur Hashtag ile üyelerinin tepki verdiklerini ve Türk Bayrağına selam vererek Vatanın bir köşesinde ülkesi için canını veren kardeşlerinin acısını ve hayalini, aynı ülkenin geleceği için ter döküp emek harcayan senden daha iyi anlayacak kimse yok diyerek, vatan evlatlarının aziz hatıraları için #‎SelamDur Hashtagi ile duygularını ifade ettiklerini belirtirken bu kampanyaya tüm vatandaşlarımızın katılmasını belirtti.

Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi konuşmasında geçmiş olduğumuz aylarda yine aynı olaydan dolayı bayrak yürüyüşü yaptıklarını ve bu yürüyüşte yaptıkları konuşmada “Bu saldırılar devam ettiği sürece tepkimizde artacaktır. Kimse bizden sessiz kalmamızı beklemesin” şeklinde yaptıkları açıklamayı hatırlatarak “ Artık kimse bizden sessiz olmamızı beklemesin. Bu saldırılar devam ettiği sürece tepkimizde artacağını belirtmiştik. Ülkemiz için anlamlı bir gün olan 30 Ağustos 2015 Pazar günü saat 18:00 de Belediye önünden başlayacak olan ve Sivil Toplum Kuruluşlarının da katılacağı Bayrak Yürüyüşüne tüm haklımızı davet ediyorum” dedi.


Editör: E. Candan