Ercoşkun muhtarları dinledi

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile birlikte Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Ercoşkun muhtarları dinledi
4.08.2015 - 01:02

Ercoşkun’u ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ve muhtarlar karşıladı. Düzenli olarak bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, seçim esnasında yaptıkları faaliyetler ve vermiş oldukları sözlerin köylerde hizmet haline gelmesi noktasında il genel meclisi üyeleri ve il genel meclisi başkanı ile birlikte ciddi bir gayret ortaya koyduklarını söyledi.

Ercoşkun, merkezdeki köylerde vatandaşların da destekleriyle eldeki imkanları da verimli şekilde kullanarak ciddi adımlar attıklarını da sözlerine ekledi. Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen’de ziyaretlerinden dolayı Ercoşkun ve il genel meclisi üyelerine teşekkür ederek, köylerde bir sıkıntının olmadığını söyledi. Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’a ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Genel Meclisi üyesi Erol Özak’ta eşlik etti.


Editör: E. Candan