Acı yaşanırken eğlence olmaz

Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nde Edip Akbayram ve Bengü sahne alacağı haberlerine BBP İl Başkanı Mahmut Alan, CHP’li Mengen Belediyesi’ne tepki gösterdi .

Acı yaşanırken eğlence olmaz
2.08.2015 - 09:48
Bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nde Edip Akbayram ve Bengü sahne alacağı haberleri sosyal medyada büyük tepki çekerken, BBP İl Başkanı Mahmut Alan, CHP’li Mengen Belediyesi’ne tepki göstererek, “Her gün şehit veriyoruz, festivalde konser vermek ne demek. Festival yapılsın ama konserler iptal edilmeli. 250 kişiyle Mengen’e giderim bütün Türkiye’ye onları rezil ederim” dedi.
Türkiye PKK terör örgütü tarafından yapılan saldırılar sonrasında her gün şehit verirken, Mengen Belediyesi tarafından 15-16 Ağustos tarihlerinde bu yıl 31’incisi yapılacak olan Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nde Edip Akbayram ve Bengü sahne alacağı haberleri kamuoyunda ve sosyal medyada büyük tepki çekti.
“250 KİŞİYLE MENGEN’E GİDERİM”
En sert tepkiyi ise Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mahmut Alan’dan geldi. www.ozgurbolu.com’a konuşan Mahmut Alan, “Festival yapılsın, aşçılarımız kaynaşsın yemeklerini yapsınlar. Her gün şehit verdiğimiz bu günlerde vur patlasın çal oynasın konser vermek ne demek. İnsanların hassasiyetlerini göz önünde bulundursunlar. Yüreklerin yandığı bu günlerde konser vermek büyük terbiyesizliktir. 250 kişiyle Mengen’e giderim hepsini Türkiye’ye rezil ederim” dedi.
FACEBOOK SAYFASINDAN DA ELEŞTİRDİ

Mahmut Alan facebook sayfasından, “Şu an ülkenin durumunu gözden geçirirsek eğlence yapmak terbiyesizliktir. Şehit hangi ilden olursa olsun onlar şehir şahıs ayrıt etmeden bizim için şerefli bir savaş vermektedir. Her şehit bana göre Bolu’nun şehididir. Böyle bir ortamda eğlenceyi düzenleyen kim olursa olsun vatanın acısını hissetmiyordur ve vatanı festivalden kazanacağı para ile ilişkilendiriyordur. Böyle bir eğlence olursa o eğlenceye Türk bayrakları ile yüzlerce insanla gelerek protesto da bulunacağımı ve tüm Türkiye’ye duyuracağımı şimdiden taahhüt ederim” ifadelerini kullandı.


Editör: E. Candan