Mahmut Alan beni tehdit ettiler

BBP Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, kendisini facebook ve telefon aracılığı ile tehdit ederek Türk Bayrağı’na hakaretler yağdıran terör örgütü sempatizanı 13 kişi hakkında savcılığa suç duyurunda bulundu

Mahmut Alan  beni tehdit ettiler
2.08.2015 - 09:42

      BBP Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, kendisini facebook ve telefon aracılığı ile tehdit ederek Türk Bayrağı’na hakaretler yağdıran terör örgütü sempatizanı 13 kişi hakkında savcılığa suç duyurunda bulundu. Alan, “Bugün adliyeye gelişimin nedeni, tehditten korktuğum için değil, bu hainlerin devletimizin kayıtlarına geçmesi içindir. Bu vatan hainlerini bu topraklara gömeceğiz. Bizim geçmişimizde vatan hainlerinin sonu ne olacaksa şimdi de aynısı olacak” dedi. 
Mahmut Alan’ın geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK kamplarına başlatılan operasyonlarla ilgili facebook sayfasında kendi görüşlerini yer aldığı video birçok ulusal haber sitesinde yayınlandı. Alan’ın hükümete destek veren ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a ‘Selocan’ dediği videoyu gazeteci Ertem Şener’de facebook sayfasında paylaştı.  

      “TELEFONLA ULAŞARAK TEHDİT ETTİLER”
      Yayınlanan bu haberler sonrasında sosyal medyada terör örgütü sempatizanı onlarca kişi mesaj ve telefonla arayarak BBP İl Başkanı Mahmut Alan’ı tehdit etti. Alan, adliyeye giderek kendisini tehdit eden ve Türk Bayrağı’na küfür eden şahıslar hakkında şikayetçi oldu. Alan, “Son günlerde Başbakan’a destek olduğum, bazı haber sitelerine haber olduğum ve ünlü gazeteci Ertem Şener’in sayfasına da konu olduğum operasyonları ve Başbakan’ı desteklediğim video sonrasında tehditler alamaya başladım. Ertem Şener’in facebook sayfasında yaklaşık 30 kişi beni tehdit edenler yazılar yazdılar. Bunlardan bir tanesi de bana telefonla ulaşarak şahsımı alenen tehdit etti” 

      “KORKTUĞUM İÇİN BURADA DEĞİLİM”
      “Bugün adliyeye gelişimin nedeni, tehditten korktuğum için değil, bu hainlerin Devletimizin kayıtlarına geçmesi içindir. Buraya geliş sebebimiz Çözüm Süreci’nde şımaran bu insanların yüce bayrağımıza küfretmeleridir. Bugün kendim için değil, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza küfrettikleri için şikayetçi olacağım. Eğer ölüm bir kere gelecekse hak yolu ve vatan uğrunda olmalı. Onun içi korkmuyoruz. Bu vatanın evlatları Allah’ın izniyle vatan hainlerinden korkmayacaktır. Mücadelemize devam edeceğiz. Başbakamıza bu mücadeleyi bitirmemesi için destek olduk. Şu andaki operasyonlar halkın büyük desteğiyle yapılıyor. Operasyonlara kesinlikle devam edilmeli. Barış diye diye çok sabrettik. Biz her zaman söyledik. Kalleşlerle kardeşlik olmaz. Bütün Kürtler bizim kardeşimizdir. Bizim Kürt kardeşlerimizle sorunumuz yok. Bizim derdimiz terör örgütleri IŞİD ve PKK ile. Bizi yıldıramayacaklar. Bu vatan hainlerini bu topraklara gömeceğiz. Bizim geçmişimizde vatan hainlerinin sonu ne olacaksa şimdi de aynısı olacak.”


Editör: E. Candan