Hastaneye gidiyorum dedi bir daha gören olmadı

Mudurnu ilçesindeki evinden altı gün önce ‘Hastaneye gidiyorum’ diyerek çıkan 16 yaşındaki lise öğrencisi Esra A., kayıplara karıştı.

Hastaneye gidiyorum dedi bir daha gören olmadı
29.07.2015 - 23:17

Mudurnu ilçesindeki evinden altı gün önce ‘Hastaneye gidiyorum’ diyerek çıkan 16 yaşındaki lise öğrencisi Esra A., kayıplara karıştı. Kız öğrencinin ailesinin tedirgin bekleyişi devam ederken, abisi Muharrem Kanat, “Allah kimsenin başına böyle olaylar vermesin. Kardeşimi görenlerin bize haber vermelerini rica ediyorum” dedi. 
Mudurnu Çok Programlı Lisesinde eğitim gören ve yaz tatili için ailesinin yaşadığı Mudurnu’nun Güveytepe köyüne giden Esra A., 23 Temmuz 2015 Perşembe günü İzzet Baysal Üniversitesi Diş Fakültesi’ne gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Diş Hastanesinde muayene olduktan sonra bir daha evine dönmeyen Esra'nın ailesinin gözü yaşlı bekleyişi sürüyor. Esra A.'nın abisine, “Otobüsü kaçırdım, ertesi gün geleceğim” dediği ancak telefonunu kapatarak kayıplara karıştığı ifade edildi.
Esra A.’nın abisi Muhterem Akkanat, kardeşinin yaz tatili için Bolu’nun Mudurnu ilçesi Güveytepe köyüne geldiğini belirterek şunları söyledi: "Diş tedavisi için muayene sırası almış. Muayene sonrasında aradım, bana ‘Otobüsü kaçırdım yarın geleceğim’ dedi. Ama sabah köyümüze gelen araca yine binmemiş. Defalarca aramamıza rağmen ulaşamadık. Telefonunu kapatmış. Mudurnu Jandarma Bölük Komutanlığı ve Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kardeşim için çalışmalara başladı. Kardeşimin okuldaki arkadaşlarından yardım istedik. Allah kimsenin başına vermesin. Yarın bu tip olaylar başkasının başına gelebilir. Kız kardeşimi görenlerin emniyet güçlerine veya 0 539 420 84 29 numaralı telefonuma haber vermelerini rica ediyorum.” 


Editör: E. Candan