İl Özel İdare personelinden emekli olanlara veda yemeği

İl Özel İdaresinde uzun yıllar çalışarak emekli olmaya hak kazanan personele veda yemeği düzenlendi. Yemekte toplam 25 personele plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

İl Özel İdare personelinden emekli olanlara veda yemeği
28.07.2015 - 00:47

İl Özel İdaresi emekli olan personelini unutmadı. Uzun yıllar İl Özel İdare çatısı altında görev yapan ve emeklilik hakkı elde eden işçi ve memur personele veda yemeği düzenlendi. Yemeğe İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Türkiye Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Rıdvan Öztaş, Şube Müdürleri, emekli personel ve Özel İdare çalışanları katıldı. 
 
Yemekte bir konuşma yapan Türkiye Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Rıdvan Öztaş, “Ülkemizin zor günler geçirdiği bu zamanlarda birlik beraberliğimizi pekiştiren bu yemekte işçi, işveren ve sendika birlikteliğiyle güzel bir ortam oluşmuştur. Bu birliktelikteki tek arzumuz bunun devam etmesi ve ettiğini de görüyorum. Vefat eden arkadaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Emeklilerimize de bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı, mutlu günler diliyorum. Çalışan bütün arkadaşlarıma da kazasız belasız günler diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Daha sonra bir konuşma yapan ve çalışanlara seslenen İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli de özverili çalışmasını sona erdiren emeklilere teşekkür ederek, “Emekli olup aramızdan ayrılan arkadaşlarımızla bu yemekte bir araya gelmek istedik. Hakkın rahmetine kavuşan arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyor yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Hepimiz hayatımızı devam ettirmek için uzun yıllar çalışıyoruz. Sonucunu da bir şekilde noktalıyoruz, buna da emeklilik diyoruz. Aramızdan 25 arkadaşımız ayrılarak emekli oldu. Özel idare emekli olan arkadaşlarımızın her zaman evi. Her zaman yanımıza gelecekler, beraber olacağız. Çalıştıkları süre içinde her biri emek harcadı. Aranıza başka bir kurumdan katıldım. Buradaki çalışma sistemi işleyişi dışarıdan takip ettiğim kadar biliyordum ama içinize girince ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı gördüm ve görüyorum. Emekli olan arkadaşlarımızı her zaman buraya bekliyoruz. Aramızdan ayrılan tüm emeklilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.
 
Yemeğin ardından öncelikle Hakkın rahmetine kavuşan Aziz Çevirgen ve Cevat Çetinkaya’nın yakınları olmak üzere emekli personele hem Özel İdare hem de sendika adına plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile yemek sona erdi.
 


Editör: E. Candan