Özcan Bizati Bolusporda

Boluspor’da geçtiğimiz hafta teknik direktörlük görevine getirilen Özcan Bizati ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak, yönetim kurulu üyesi Cüneyt Koparan, teknik direktör Özcan Bizati ve ekibinin yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

Özcan Bizati Bolusporda
28.07.2015 - 00:31

İmza töreninde söz alan kulüp başkanı Savaş Abak; “Özcan hocamla da bizim geçen sene bir görüşmemiz oldu. Geçen sezon anlamamıştık. Nasip, 2015-2016 futbol sezonunaymış. Hocamın altyapıya bakışı, bizlerle fikirleri uyumu bizler için çok önemli. Ben Özcan hocam için, Boluspor camiası içinde 2015-2016 sezonunun hayırlı uğurlu geçmesini diliyorum. Özcan hocamızla 2 yıllık anlaşma imzaladık. Biliyorsunuz yönetim olarak istikrardan yanayız” ifadelerine yer verdi.
 
Abak şöyle devam etti: “2015-2016 sezonunun Boluspor camiasına öncelikle hayırlı, uğurlu, başarılı sakatsız ve futbol şansı yüksek olan bir sezon olmasını temenni ediyorum. Futbol şansı yüksek dedim. Geçen sene futbol şansımız yoktu. Bu yıl tabi birçok hoca ile görüşmelerimiz oldu. 3’üncü yılımız, 3’üncü sezonumuz olduğu için yönetim anlamında görüştüğümüz hocalarla ince eleyip sık dokuduk. En son bilginiz dâhilindedir. Ümit hoca ile bir anlaşmamız oldu. Ama baktık ki, fikirlerimiz, yapımız ve kulüp yapısı çok uymadı. Onunda kalbinin gönlünün burada olmadığını anlayınca Ümit hoca ile yollarımızı ayırdık. Özcan hocamla da bizim geçen sene bir görüşmemiz oldu. Geçen sezon anlamamıştık. Nasip, 2015-2016 futbol sezonunaymış. Hocamın altyapıya bakışı, bizlerle fikirleri uyumu bizler için çok önemli. Ben Özcan hocam için, Boluspor camiası içinde 2015-2016 sezonunun hayırlı uğurlu geçmesini diliyorum. Özcan hocamızla 2 yıllık anlaşma imzaladık. Biliyorsunuz yönetim olarak istikrardan yanayız. Geçen senede hoca anlamında, hocasıyla 1 yıl yoluna devam eden ender kulüplerden biriyiz. Biz her zaman Boluspor kulübü olarak, yönetim olarak hocalarımızın her zaman arkasında durduk. Şunu da söyleyeyim. Hocamızın alt yapıya verdiği önemi biliyoruz. Bu sezon hocamın da takdiriyle yaklaşık olarak 4-5 oyuncumuz var. Bu sezon benim ve yönetimimin 3’üncü yılı. İnşallah için, Boluspor kulübü için başarılarla dolu bir yıl geçmesini istiyorum.”
“OYUNCULARDAN MAKSİMUM VERİMİ ALMAK İSTİYORUZ”
Boluspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Özcan Bizati ise duygularını şu şekilde ifade etti: “Yönetim ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim gibi genç bir ekiple tanıştıkları için. Öncelikle herkese hayırlı olmasını diliyorum. Sadece birkaç şey ile ilgili konuşmak istiyorum. Buradaki ilk amaçlarımızdan bir tanesi performans, maliyet ilişkisi. Performansı, maliyetten yüksek oyunculardan bir takım oluşturmak. O oyunculardan maksimum verimi almak istiyoruz. Takımın yapısını oluştururken, yanındaki arkadaşını kendi menfaati için kullanan oyuncu değil, takımı için her şeyini feda edebilecek oyuncuları oluşturmak istiyoruz. Bu tür şeyleri oluştururken, yalnız başınıza sadece biz yani ben veya biz teknik ekip olarak yapamayacağımızı biliyoruz. Yönetimimiz, personelimiz, futbol takımımız, şehrimiz, şehrimizin büyükleri, taraftarlarımız ve basın mensupları birlikte yapmalıyız. Hep birlikte hedefe gitmemiz gerekiyor. Ortak hedefler belirlemek gerekiyor. Başkanımız ve yönetimimize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Hepimize hayırlı olsun.”

Haber Burhan Yeşiltaş


Editör: E. Candan