Güvenlik önlemleri arttı

Bolu polisi, ülke genelinde son günlerde artan terör olayları nedeniyle kentin ana güzergahında bulunan iki girişinde de önlemlerini arttırdı.

Güvenlik önlemleri arttı
27.07.2015 - 23:51

Bolu polisi, ülke genelinde son günlerde artan terör olayları nedeniyle kentin ana güzergahında bulunan iki girişinde de önlemlerini arttırdı. Ekipler, kente giren yabancı plakalı araçlarda detaylı arama yapıyor. Şahıslar üzerinde de genel bilgi taraması yapan polis ekipleri silahlarla nöbet tutuyor. 
Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, son günlerde kolluk kuvvetlerine karşı yapılan terör saldırılarının ardından alarma geçti. Gece gündüz kentte güvenlik uygulaması yapan ekipler, sabah saatlerinde kentin giriş ve çıkış noktalarında geniş güvenlik önlemleri alarak, araçlar ve şahıslar üzerinde arama yaptı. Durdurdukları araçları didik didik arayan ekipler, sürücüler ve yolcular üzerinde ise genel bilgi taraması yapıyor.
Polis ekipleri, silahlarla nöbet tutarken, şüpheli görülen şahıslar üzerinde detaylı arama yapıldı. Kontrollere ara verilmeden devam edeceği ifade edildi.


Editör: E. Candan