Suç makinası Boluda yakalandı

18 ilde işlediği suçlardan dolayı 79 suç kaydı bulunan ve 9 yıldır aranan şahıs, Bolu’da bir vatandaşı dolandırmak isterken suçüstü yakalandı

Suç makinası Boluda yakalandı
24.05.2015 - 20:25

18 ilde işlediği suçlardan dolayı 79 suç kaydı bulunan ve 9 yıldır aranan şahıs, Bolu’da bir vatandaşı dolandırmak isterken suçüstü yakalandı.

Şahsın 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ifade edildi. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, kent merkezinde Y.A. isimli şahsın bir vatandaşı dolandırdığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Polis ekiplerinin operasyonu sonrasında Y.A. Bolu’da 3 kişiyi 7 bin TL dolandıran şahıs, dördüncü kişiyle konuşurken yakalandı. Y.A’nın 18 ayrı ilde arandığı ve dolandırıcılık, fuhuş, hırsızlık ve kaçakçılık suçlarından 79 ayrı suç kaydının olduğu, 13 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

Y.A’nın uzun yıllar sahte kimlikle dolaştığı, bu kimliğiyle birçok suça karıştığı ve hatta sahte kimlikle cezaevinde kaldığı öğrenildi. Y.A, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.Haber Bülent Velioğlu


Editör: E. Candan