Yılmaz belediye çalışanlarına teşekkür etti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Birimi ile İş Sağlığı ve İş Güvenliği Biriminde çalışan personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Yılmaz belediye çalışanlarına teşekkür etti
23.05.2015 - 11:45

Bolu Belediyesi’nin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Birimi ile İş Sağlığı ve İş Güvenliği Biriminde çalışan personeller özverili çalışmalarından dolayı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen plaket törenine Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve İhsan Ağcan, Yazı İşleri Müdürü Hayri Mısırlıoğlu ve ilgili personeller katıldı.

Teşekkür plaketlerini çalışanlara takdim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu’da bir çalışma ve başarı var ise bunu asıl sağlayan sizlersiniz. Tabi bizlere her zaman ilkleri yaşatıyorsunuz bunun içinde sizleri kutluyorum. Bu sebeple gayretli şekilde çalışan ve üreten çalışanlarımızı en azından bu şekilde takdir etmemiz gerekiyor. İnsanlar her işte birlikte bir şey yapma arzusu içerisinde olurlarsa orada bereket olur. Eğer birlikte iş yapma arzusunda eksiklik olursa ve aranızda sıkıntılar olursa orada birliktelik kaçar ve dolayısıyla bereket de kaçar. Bereketi sağladığımız her dönemde de çok başarılı oluruz. Birimler arasındaki irtibatlarımızı kuvvetlendirir ve her bürümü başında bir müdür olmadan bile sağlıklı çalışır bir yapıya kavuşturursak o zaman Türkiye’nin örnek belediyesi olabiliriz diye düşünüyorum. Ben tekrar olarak şunu söylemek istiyorum, bizin 11 yıl önce koyduğumuz hedefi gerçekleştirmekte büyük payınız olduğu için sizleri kutluyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından çalışan personellere teşekkür plaketlerini takdim etti. 


Editör: E. Candan