Boluda vefat edenler

Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz

Boluda vefat edenler
25.04.2015 - 13:15

ABDULLAH EYVAZOĞLU

Çayırköyü halkından;Merhume Huriye Eyvazoğlu'nun eşi,Mehmet Eyvazoğlu,Ayşe Eratalar ve Hatice İşler'in babaları, ABDULLAH EYVAZOĞLU Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Çayırköyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

HÜSAMETTİN ULUTÜRK

Yenigüney köyü halkından,Merhume Seher Ulutürk'ün eşi,Abdurrahman,Süleyman,Sadettin ve Fahrettin Ulutürk'ün babaları,Nurettin ve Uğur Ulutürk'ün dedeleri,HACI HÜSAMETTİN ULUTÜRK Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yenigüney Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Saat 12:00'da Uğur Mumcu Parkı önünden Yenigüney Köyü'ne araç kaldırılacaktır.

 

AVNİ ÇETİNKAYA

Mengen ilçesi Sarıkadılar Köyü halkından;Bahçelievler Mahallesi eşrafından,Emine Çetinkaya'nın eşi,Erdem ve Emel Çetinkaya'nın babaları,Emekli Öğretmen AVNİ ÇETİNKAYA Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi Bilal Habeşi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

SABRİYE ARICAN

Yumruykaya köyü halkından,Merhum Rasim arıcan'ın eşi,Şenol Arıcan,Nurhayat Fidan ve Karayolları'ndan Emekli Erol Arıcan'ın anneleri,SABRİYE ARICAN Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yumrukaya Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

HESNA ÇAKIR

Küplüce Köyü halkından;Devlet Su İşleri'nden Emekli Merhum Ahmet Çakır'ın eşi,Hatice Çakır ve Devlet Su İşleri'nden Emekli Sami Çakır'ın anneleri,Aslan Çakır'ın yengesi,Cem ve Cüneyt'in anaanneleri,Ceyda,Nurçin ve Cenk'in babaanneleri,HESNA ÇAKIR Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Gölyüzü Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

CELAL KARAUÇAK

Karacaağaç Köyü halkından;Yemenici Cemali Usta'nın torunu,Merhume Şeref Karauçak'ın oğlu,Mahmut Karauçak ve Güngör Aktük'ün kardeşi,Merhum Kemal Duranhayat'ın yeğeni,CELAL KARAUÇAK Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Camlı Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

EMİNE AKSOY

Gölyüzü Mahallesi halkından;Sanayi Esnaflarından,Seyfettin Aksoy'un eşi,Ergün Aksoy ve Nurten Ulutürk'ün anneleri,Yenigüney Köyü Eski Muhtarlarından Merhum Ahmet Türk'ün kardeşi,EMİNE AKSOY Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Gölyüzü Mahallesi Çayırpınar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Yenigüney Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

HATİCE İŞCAN

Yakuplar köyü halkından;Kazım İşcan'ın eşi,Mustafa işcan,Emine Ergin,Sevgi Karakaş ve Asuman Bilcan'ın anneleri,Asım Ergin,Murat Karakaş ve Nihat bilcan'ın kayınvalideleri,Müşerref Özmen,İhsan Karakaş,Muhsin Karakaş ve Merhume Firdevs Karakaş'ın ablaları,HATİCE İŞCAN Hak'kın Rahmeti'ne kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yakuplar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.


Editör: E. Candan