Topuk seslerinden anlamlı hediye

Topuk Sesleri Dergisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Yukarısoku İlköğretim Okulunda kutladı.

Topuk seslerinden anlamlı hediye
24.04.2015 - 12:18

Topuk Sesleri Dergisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Yukarısoku İlköğretim Okulunda kutladı.

Yukarısoku İlköğretim Okulunda oluşturulan kütüphaneye kitap bağışlayan dergi ekibi, öğrencilere de bazı hediyeler vererek 23 Nisan’ı kutladılar.  Öğrencilerle birlikte şiir okuyan Topuk Sesleri Dergisi ekibi, bu tür sosyal projelerin içerisinde olmaya devam edeceklerini söylediler.

Topuk Sesleri sesini duyurmaya devam ediyor

Topuk Sesleri Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Semra Kocabaş yaptığı açıklamada; “Dergi ekibimizden olan Ayla Hocamız okullarında kütüphane olmadığını söyleyince böyle bir projeyi başlatma ihtiyacı hissettik. Başlattığımız kitap kampanyasında kamuoyundan da çok büyük ilgi gördü. Ben destek olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm dergi ekibimizle birlikte tedarik ettiğimiz kitapları bugün burada öğrenci arkadaşlarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve onların gözlerindeki sevinci ve okuma aşkını görmek mutluluğumuzu artırmıştır. Bundan sonrada Topuk Sesleri Dergisi olarak Yukarısoku İlköğretim Okulunun sürekli yanında olacağız ve eksikleriyle yakından ilgileneceğiz. Bugün burada bize güzel bir ev sahipliği yapan başta Okul Müdürümüz Fatih Demir olmak üzere Ayla Hocamıza ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Demir teşekkür etti

Yapılan bu örnek davranış için Topuk Sesleri Dergisi ekibine teşekkür eden Yukarısoku İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Demir ise yaptığı açıklamada; “Bugün okulumuzun büyük bir eksikliğini sizin sayenizde gidermiş olduk. Bunun için tüm dergi ekibine ve bu kampanyaya destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. Sizin sayenizde okulumuz kütüphanesine kavuşmuş oldu. Kütüphanenin fiziki yapısı oluşturmak içinde bize destek veren okul aile birliğimize, Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Çavuşoğlu’na da verdikleri destek için teşekkür ederim. Bu şekilde sosyal sorumluluk bilinci oluşturmayı başardığımız sürece okullarımızın hiçbir eksiği kalmayacağına inanıyorum. Bu organizasyonun diğer kurumlara da örnek olabileceğini düşünüyorum” dedi.     


Editör: E. Candan