Çarıkçı koltuğu devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Sakarya Ortaokulu 8/D öğrencisi Doğa Selçuk, Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı’dan koltuğu devraldı.

Çarıkçı koltuğu devretti
20.04.2015 - 17:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Sakarya Ortaokulu 8/D öğrencisi Doğa Selçuk, Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı’dan koltuğu devraldı.

Çocuk Başkan Doğa Selçuk makamda yaptığı görüşmelerde, Bolu Belediyesi’nin Park ve Bahçeler, Destek Hizmetleri, Veteriner İşleri ve İmar Müdürlüklerini arayarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ayrıca Milli Eğitim Müdürü’nü de arayan çocuk başkan Selçuk, Milli Eğitim Müdürü’nden okulların bahçelerinde bulunan ağaçlara kuş evleri yaptırmalarını istedi.

Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Bolu Belediye Başkanlığı görevini Sakarya Ortaokulu 8/D öğrencisi Doğa Selçuk’a devir etti. Yeni başkan Doğa Selçuk ilk iş olarak Bolu Belediyesi müdürlüklerinin çalışmaları hakkında müdürleri arayarak bilgiler aldı. İmar, Veteriner, Destek ve Park ve Bahçeler Müdürlüklerini arayan çocuk başkan Selçuk, vatandaşların istek ve şikayetlerinin hızlı bir şekilde cevaplandırılarak sorunların giderilmesi yönünde talimat verdi.

Çocuk Başkan Doğa Selçuk daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü ile görüşerek iki konuda çalışma yapmalarını istedi. İlk olarak öğrencilerin okulların önünden çıktıklarında direkt olarak yola çıktıklarını ve bunun son derece tehlikeli olduğunu belirten Selçuk,  okul önlerine yol boyunca bariyer yapılması konusunda bir çalışma yapılması gerektiğini belirtti. İkinci olarak ise okul bahçelerine bulunan ağaçlara kuş evleri yapılması konusunda Bolu Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ortaklaşa bir çalışma yapmak istediklerini bildirdi.  

Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı programın sonunda, çocuk başkan Doğa Selçuk ve beraberinde gelen Sakarya Ortaokulu 7-E Sınıfı öğrencisi Zeynep Baştaş’a hediye takdim etti.


Editör: E. Candan