Ak Partinin hedefi Güzü vekil yapmak

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 25. Dönem Aday Tanıtım programı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonunda gerçekleştirildi.

Ak Partinin hedefi Güzü vekil yapmak
19.04.2015 - 18:58

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 25. Dönem Aday Tanıtım programı  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonunda gerçekleştirildi.

Programa, Ak Parti Bolu Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz, Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ile İlçe Belediye başkanları, ilçe teşkilatları, aday adayları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan tören Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın’ın ve Merkez İlçe Başkanı Adil Esen’in konuşması ile devam etti.

“YÜZDE 70 OY ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek salonu dolduran partililere seslenerek, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerden 3-0’lık zaferle çıkacaklarını belirterek, “Bu kutlu yoldan asla dönmeyeceğiz. 2001’deki heyecanımız neyse şu andaki aşkımızda aynı. Bizler Bolu’da yeniden tarih yazacağız. Tarih yazmak için gece gündüz demeden, yılmadan, erinmeden, şikayet etmeden çalışacağız ve inşallah bizden istenilen Bolu’da yüzde 70 oy almak için hep birlikte, el ele, gönül gönüle vererek beklenen başarıyı hep birlikte elde edeceğiz. Bizler buna inandık. Bütün teşkilatlarımız inandı. 3 tane değerli, belirlenmiş adayımızla birlikte yapacağız. Buna inanıyorum. Size inanıyorum. Bolu’ya güveniyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde beklenenin üstünde oy aldık. Yüzde 66’yı sizler başardınız. Destek verdiniz. Çalışacağız. Koşturacağız inşallah 3-0 tane pırlanta gibi milletvekilimiz meclise göndereceğiz” dedi.

“KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKMA GÜNÜDÜR”

Ak Parti Bolu 3’üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, kutlu bir yürüyüşe çıktıklarını ifade ederek, “Halk adına, cihan adına, adalet adına, merhamet adına, yetimler ve analar adına, 3’ler 7’ler 40’lar adına, erenler adına, Anadolu adına yeni bir zafer adına yeni bir kutlu yürüyüş başlattık.  El ele, gönül gönüle, omuz omuza nice karlı dağlar aştık, nice destanları hep birlikte yazdık. Hepimiz neferiz. Asil milletimizin iradesinin tescillenmesi ve kurumsallaşması için son bir viraja girdik. Bu seçimdeki mücadele çok daha çetin geçecektir. Yeniden 4 diyarı süsleyecek destanları yazma günü bugündür.  Baharı getirme günü bugündür. Karanlıktan aydınlığa ebedişyen çıkma günüdür. Hep birlikte Yeni Türkiye’yi, Yeni Bolu’ya baştan yaratacağız” diye konuştu.

“KAPI KAPI DOLAŞTIK”

Ak Parti 2’inci sıra Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü ise, 4 yıllık milletvekilliği sürecinde Bolu’da kapı kapı dolaştıklarını belirterek, “Ak Parti ile kendi öz güvenimizi bulduk. Dün bize inkar ettirmeye çalışılan mazimizle geleceğe köprümüzü kurduk. İnsan merkezli siyaset sayesinde yolumuza devam edeceğiz.  Paralelciyi ve vesayetçiyi bu ülkeden gönderdiğimiz zaman bizim başımız dik ve onurlu olacak. 4 yıl boyunca sadece seçim zamanında değil, millet eksenli siyaset yapma yolunda ilimizin 492 köyünü, 8 ilçesini ve 3 beldesini, Bolu merkezini kapı kapı gezerek sorunlarımızı dinledik. İnşallah yolumuza da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun ise şunları söyledi:

“Bolu bu davaya hep destek verdi. 9 seçimde arka arkaya 1’inci parti yaptınız. Bunun karşılığını sadece Bolu’da değil tüm Türkiye’de bu kadrolar yerine getirdi. İsrail’in önünde avuç açan Türkiye’de, şu anda IMF’ye borcunu bitirmiş, bir elinde milli tankı Altay olan, ikinci eklinde cirit füzesi olan, öteki elinde savaş gemisi olan, dünyadaki mazlumların ümidi olan, bebek katili İsrail’e “Dur bir dakika” diye bir ülke haline geldik. 7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kala 1’inci yarıyı tamamlayan ülkenin 2’inci yarısı ile alakalı safahatın başındayız. Bolu’da seçim startını verdik. Dörtdivan’dan Yeniçağa’ya, Gökçesu’dan Çaydurt’a, Mudurnu’dan Taşkesti’ye kadar 1’imiz 3’ümüz, 3’ümiz 1’imiz diyerek karış karış geziyoruz. Önümüzde yapacak çok işimiz var. Yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimleri ve bunun tamamı olacak 7 Haziran seçimleri. İnşallah 7 Haziran’da Bolu’da 3-0 yapacağız. Bunu yapmamız için bugüne kadar yaptıklarımızı daha da büyük şevkle yapmamız lazım. Yaptığımız hizmetleri hep birlikte gönüllere girerek yaptık. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” diyen bir gelenekten geliyoruz. 7 Haziran’a kadar bu süreci gece gündüz demeden devam ettireceğiz.”

Yapılan konuşmaların ardından 7 Haziran’da Bolu’da 3-0 yapmayı hedefleyen Ak Kadrolar el ele tutuşarak zafer pozu verdi.


Editör: E. Candan