BOLU KARATE İL HAKEM KURULU KURULDU

İlimizin başarılı branşlarından Karate nin ilimizdeki hakemlik faaliyetlerini tertipleyecek hakem kurulu ilimizin tecrübeli hakemleriyle oluşturuldu.

BOLU KARATE İL HAKEM KURULU KURULDU
16.04.2015 - 13:07
        İlimizin başarılı branşlarından Karate' nin ilimizdeki hakemlik faaliyetlerini tertipleyecek hakem kurulu ilimizin tecrübeli hakemleriyle oluşturuldu.
        İl Temsilcisi Sabri DAMAR yaptığı açıklamada şunları söyledi: Sporcu ve Hakem potansiyelimizin artmasıyla ihtiyaç duyulan il hakem kurulu Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü onayıyla kurulmuştur. İlimizdeki öncelikle düzenleyeceğimiz İl Şampiyonaları, İller Arası Şampiyonalar, Bölge Şampiyonaları, Türkiye Şampiyonaları ve Uluslararası Şampiyonalarda görev alacak hakemlerle ilgili işlemleri yürütecek, ilimizdeki hakemleri yetiştirmek ve niteliklerini arttıracak olan il hakem kurulumuz Türkiye Şampiyonalarında görev alan Emrah SARICAER başkanlık edecek, Kurul Sekreterliğini Metin ELÇİN yürütecektir. Kurul da Başkan ve Sekreterin yanı sıra Bölge Hakemlerimiz Salih ÜRETEN ve Özhan GÖFNER' de yer alıyor.

Editör: E. Candan