Güz memleketinden başladı

Ak parti Bolu 3ncü sıra Milletvekili Adayı Avukat Mehmet Emin Güz, seçim çalışmalarının startını doğup büyüdüğü Göynükte verdi.

Güz memleketinden başladı
14.04.2015 - 09:02

2011’de kaybedilen bir milletvekilini yeniden kazanarak Bolu'dan Ankara’ya 3 milletvekili göndermeyi hedefleyen AK Parti, Pazartesi günü düzenlenen programda ilçe halkı ile bir araya geldi. Göynük İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılmak üzere ilçeye gelen AK Parti Bolu 3'ncü sıra Milletvekili Adayı Avukat Mehmet Emin Güz, Göynüklülerin büyük ilgisi ile karşılandı. Göynük doğumlu olan ve adaylığı bölge halkı tarafından büyük sevinçle karşılanan Güz, kendisine gösterilen ilgiden dolayı sokakta yürümekte zorlandı.

Saat 14.00'de belediye düğün salonunda, İlçe Başkanı Mehmet Demiröz'ün ev sahipliği ile gerçekleşen programa; Ak Parti Bolu 3'ncü sıra Milletvekili Adayı Avukat Mehmet Emin Güz, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı (SKM) olan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, STK'lar, köy ve mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Program, Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz'ün yaptığı açılış konuşması ile başladı, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ile devam etti. Her iki başarılı siyasetçide Göynüklü bir adayın listede yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, 7 Haziran akşamı elde edilecek zafere rekor katkı sağlayacaklarını ifade ettiler.

İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'te, Göynük Belediye Başkanı Kazan'dan sonra yaptığı konuşmasında, "Ecdadımızın kök saldığı bu topraklarda manevi önderlerinin bizlere gösterdiği yol ve medeniyet düşüncesi bizler için büyük önem arz ediyor. Bizler o önemli şahsın torunları olarak, yeniden o medeniyet düşüncesini yeşertmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

 

COŞKUNYÜREK; "İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ"

Devamında ülkenin hızla yeni bir seçime doğru ilerlediğini ve Göynük'ün her zaman kendilerine destek verdiğini söyleyen İl Başkanı Coşkunyürek, "Ülke olarak yeni bir dönüm noktasına doğru hızla ilerliyoruz. Önümüzde çok önemli bir seçim var.  Göynük her zaman bizlere büyük destek verdi. Yüzde 60'ın altına hiç düşmedi. En son Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise yüzde 79,3 oranıyla  milletin partisi olan Ak Parti'ye sahip çıktığını  bir kez daha ispatladı. Çok şükür bizlerde Göyüklü hemşerilerimize hizmet etmek ve onların bu desteği karşısında mahcup düşmemek için gece gündüz çalıştık. Elhamdülillah geçmişte kimsenin yapamadığı hizmetleri siz değerli Göynüklü hemşerilerimizle buluşturduk. Tabi yaptıklarımız ve imkanlar doğrultusunda eksik kalanlar oldu, fakat sizler Göyük'ün 12 yılda nereden nereye geldiğini, emeklerimizin ne kadar büyük olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bu hizmetlerin artması, siyasi ve ekonomik istikrarın devamı için bu seçimler çok önemli. Teşkilatlar olarak Bolu'da 3-0, yapıp Türkiye'de Anayasayı değiştirecek çoğunluğa katkı vermemiz gerekiyor" diye konuştu.

 

COŞKUNYÜREK; "SORUMLUĞUNUZ DİĞER İLÇELERDEN ÇOK DAHA FAZLA"

İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

"2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımız var. Bu hedefler için bizler Bolu'dan maksimum desteği vermeniz gerekiyor.. İnşallah sadece Göynük'te değil, Dörtdivan, Gerede, Kıbrıscık, Seben, Mengen, Mudurnu ve Yeniçağa'da halkımızla kucaklaşacağız. Onların hayır dualarını alarak 7 Haziran akşamında Bolu'dan üç adayımızı inşallah Ankara'ya birlikte uğurlayacağız. Bu süreçte sizlere evladınız, hemşeriniz Mehmet Emin Güz'e sahip çıkmak adına büyük iş düşüyor. Göynüklüler olarak sorumluğunuz diğer ilçelerden çok daha fazla. Sizlerden rekor bekliyorum. Ben Göynük'ün evladı olan adayımız Sayın Mehmet Emin Güz'ü sizlere emanet ediyorum."

 

GÜZ; "KENDİMİ ÖNCE ALLAH'A SONRA SİZLERE EMANET EDİYORUM"

Programda son konuşmacı olarak alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Ak Parti Bolu 3'ncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz ise, gerçekleşen programın bir teşekkür ziyareti olduğunu belirtti.  Halkın ve teşkilatların hayır duaları ile kutlu yolculuğa çıkmayı uygun gördüklerini söyleyen Güz, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından start verilecek çalışmalar ile daha organize çalışma gerçekleştireceklerini salondakilerle paylaştı.

Devamında, "Göynükte görmüş olduğumuz coşku, heyecan ve teveccüh bizlerlere manevi güç verdi" diyen Mehmet Emin Güz, "Göynük büyük bir medeniyetin; bir adalet, bir yürek devletinin kurulduğu, bir cihan devletinin kurulduğu topraklardır. Bu topraklarda Ertuğrul Gazi ile dünür, Osman Gazi ile Ahi olduk. Orhan Gazi evladımız oldu. Akşemseddin ile ilmel yakin, Bıçakcı Dede ile aynel yakin, Debbağ Dede ile Hakkal yakin olduk. Seben ve Kıbrıcık'ta Mehmet Çelebi'yi sahip çıktık. Mudurnu'da ahiler yetiştirdik. Bu topraklar "bir cihan devletinin kurulmasına" duyarsız kalamaz. Merkez ve tüm ilçelerimizde var gücümüzle çalışacak, elimizden gelen gayreti göstererek inşallah 2011'de kaybettiğimiz emaneti geri alacağız. Gayret bizden, başarı Allahtan'dır diyor, kendimi önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum" şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 


Editör: E. Candan