Güz zorlu bir süreç bizi bekliyor

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarının seçimden seçime hatırlanacak bir kesim olmadığını ifade ederek, “Partinin ideolojisine yön verecek kesimler sizlersiniz” dedi.

Güz zorlu bir süreç bizi bekliyor
12.04.2015 - 21:53

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları ile bir araya geldi. Tunalı Kafede düzenlenen sabah kahvaltısına Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ile çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti siyasi hareketinde kadın ve gençlik kollarının önemine değinen Mehmet Emin Güz, “Bu davanın gerçek yükünü taşıyan kesimler kadın ve gençlik kollarıdır. Bugün coşkumuz ve heyecanımızın çok fazla büyüdüğünü gördüm. Arkadaşlarımız gençleşmiş ve gözlerindeki coşku artmış. Bu işin meşakkatini çekiyorsunuz. Kadın ve gençlik kolları seçimden seçime hatırlanacak ekipler değildir. Partide söz sahibi olması gereken kesimlerdir. Kendileri ev ev dolaşmaktadırlar. Nerede bir fakir ve ihtiyaç sahibi varsa bilmektedirler. Partide yeni heyecanların ve bakış açılarının gelişmesini kadın ve gençlik kolları yapacaktır. Bu anlamda da partiyi yönlendirecek, partinin ideolojisine yön verecek kesimler sizlersiniz” dedi.

 

“KUTLU BİR MÜCADELE VERECEĞİZ”

7 Haziran’da gerçekleşecek seçimler öncesi kutlu bir mücadeleye gireceklerini ifade eden Mehmet Emin Güz, “Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Halk iradesinin tescilleneceği, halk iradesinin kurumsallaşacağı bir döneme giriyoruz. Bu da başkanlık sistemidir. Başkanlık sistemiyle birlikte seçilmişler halka doğrudan hesap vereceklerdir. Bu nedenle hiçbir vesayet özlemcisi diş geçiremeyecektir. Bu anlamda çok kutlu bir mücadele vereceğiz” diye konuştu.

 

“BAŞARAMAMAK İÇİN HİÇ BİR NEDEN YOK”

Kendisine verilen emaneti en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını açıklayan Mehmet Emin Güz, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Kazanır mıyım kazanmaz mıyım aklım ucunda bile yok. Bana verilen emaneti hakkıyla yerine getirdim mi, getirmedim mi ona bakacağım. Seçimler bittiğinde ‘keşke şunu da yapsaydım’ dememek için gece gündüz çalışacağım. Tarih huzurunda hesap verdiğimi ve bana emanet verildiğini düşünüyorum. Hep birlikte bu görevi yerine getireceğiz. Sizdeki coşku, temiz yürek, hasbilik, karşılıksız ve cefakarca duruş olduğu sürece bu işi başarmamız için hiçbir neden olmadığını düşünüyorum.” Haber Merkezi

 


Editör: E. Candan